![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Ανοιχτή πηγή ή μικροοργανισμών που μία μαλακή προτιμούσατε; θα μπορούσατε να μου πείτε γιατί προτιμώ αυτό; Προτιμώ Ανοιχτή πηγή products.Because Θα δώσουμε την καλύτερη λύση και να μειωθεί το κόστος της επένδυσης .. Χαιρετισμοί, |
|
|
|||
|
|||
|
Απολύτως ανοικτού κώδικα για πολλούς λόγους, ορισμένες εκ των οποίων ο ένας κόστους.
Το πρόβλημα προκύπτει όταν έχετε εκατοντάδες υπολογιστές στην επιχείρησή σας, να βρούμε κάποιον για να επιλύσει τα προβλήματα με αυτό. Η Microsoft έχει εκπαιδευθεί πολλοί άνθρωποι για να διατηρήσουν τα προϊόντα τους αλλά η εξεύρεση κάποιου να εξετάσει, μετά από μια σουίτα λογισμικού ανοικτού κώδικα είναι πολύ πιο δύσκολο. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχω ένα καλό παράδειγμα με την πρόσφατη αναβάθμιση του φόρουμ.
Όταν εγκατασταθεί το ανοικτού κώδικα ελεύθερο φόρουμ ήρθα σε όλη σχεδόν την υποστήριξη όταν δεν ήθελα να διαφημίσεων SEO mods κλπ. VBulletin ωστόσο δεν είναι 1 για τη στήριξη που καταβλήθηκαν και μόνο modded από άλλους οργανισμούς, όπως vBSEO καταβληθεί. Από την υποστήριξη γωνία Προτιμώ έχοντας την υποστήριξη και όχι η μείωση της τιμής. Dave. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρησιμοποιώ vBulletin και με miriad των hacks και mods, την μετέτρεψε σε μια πλήρως εργασίας ιστοσελίδα, είναι μια πολύ ωραία λογισμικό.
Μπορώ να συμφωνήσω με τον Dave για το φόρουμ το θέμα, το ελεύθερο λογισμικό δεν μπορεί να υποστηριχθεί όπως και πληρώνονται. Σκέψου το, οι άνθρωποι σε Vb πληρώνονται για να καθορίσουν τα προβλήματά μας, τους ανθρώπους σε Ανοικτή πηγή σχεδίων που δεν είναι. Θα λύσει σφάλματα στον ελεύθερο χρόνο τους. |
|
|
|||
|
|||
|
Ανοιχτή πηγή της τεχνολογίας μπορεί να αγκαλιάσει και αν προϋπολογισμού είναι ένα εμπόδιο. Προβλήματα που αναφέρονται σχετικά με το ανοικτού κώδικα είναι πιο σχετικά με web scripts. Υπάρχουν σταθερές εφαρμογές ανοικτού πηγαίου κώδικα με ιδιόκτητα ανταλλαγματικών δημοφιλή. Για παράδειγμα GIMP για Photoshop, το Linux για τα Windows, για MYSQL MSSQL, και πολλά άλλα. Η αυξανόμενη δημοτικότητα του ανοικτού κώδικα είναι η μείωση του κόστους ιδιοκτησίας εφαρμογές. Η ουσία είναι ανοικτού κώδικα και ιδιόκτητα λογισμικά μπορούν να συνυπάρξουν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μου αρέσει ανοιχτού κώδικα, επειδή μου αρέσει ότι "το κάνουμε στον εαυτό σας" η πλευρά που έχει. Τελευταία, οι εταιρείες που έρχονται για να καλύψουν το κενό στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και είναι, επίσης, την υποστήριξη των εξελίξεων μέσω δωρεών που είναι μεγάλη.
Τίποτα δεν είναι πραγματικά ελεύθερη, θα έχει κόστος για τα χρήματα ή το χρόνο. Είναι καλό να έχουμε την επιλογή. Sandra.:) |
|
|
|||
|
|||
|
Κατά κάποιον τρόπο μου αρέσει τόσο! Διότι, αν ήταν να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα Linux στον υπολογιστή μου τότε θα ήταν μια πρόκληση, επειδή θα έχουν μικρή υποστήριξη.
Αν έπρεπε να εγκαταστήσετε τα Windows OS τότε ξέρω ότι θα πρέπει να υποστηρίζεται και δεν θα μπορούσα να κάνω λάθος! Και οι δύο έχουν τους μέχρι και downsides! |