manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Open source proizvod ili mikro soft proizvode?

Reply

Thread Tools
Old 3. ožujka 2007, 01:27
Novi član grupe

Default Open source proizvod ili mikro soft proizvode?

Bok svima,
Open source ili mikro soft koje volite? Možete li mi reći zašto volite to?

Radije bih Open source products.Because Ona daju bolje rješenje i smanjenja investicijskih troškova moja ..

Pozdravi,
Old 14 ožujak 2007, 10:10
Member Group

Apsolutno otvoren izvor mnogih razloga, broj jedan bitak trošak.

Problem dolazi kad imate na stotine računala u vašoj tvrtki, pronaći nekoga za rješavanje problema s njim. Microsoft je trenirao mnogo ljudi da održe svoje proizvode, ali pronalaženje nekoga da brine Open Source softvera suite je mnogo teže.
Old 14. ožujak 2007, 10:17
Administrator Group

Imam dobar primjer s nedavne forum nadogradnju.

Kad sam instalirali Open Source besplatan forume JA je došao preko ljepušan velik dio bez potpore kad sam htjela oglasa SEO MODs itd.

VBulletin ipak nije 1 na podršku svojih plaća, a samo modded drugim organizacijama kao što je plaćen vBSEO.

Iz kuta podršku Radije imaju podršku, a ne štedi na cijeni.

Dave.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 ožujak 2007, 10:27
Member Group

Koristim vBulletin, i sa miriad of hacks i MODs, pretvorio ga u cijelosti rade web stranice, to je jako fini komad softvera.

Ja mogu složiti s Dave na forumima problem, slobodnog softvera ne može biti podržana kao i platili. Razmislite o tome, ljudi su plaćeni na Vb popraviti naše probleme, ljudi na Open Source projektima nisu. Oni riješiti bugove u svojim slobodno vrijeme.
Old 15 ožujak 2007, 08:31
Member Group

Open Source tehnologije može biti obuhvaćen proračun ako je sputavanjem. Problemi o open source spominje se više na web-skripte. Tu su stabilne open source aplikacija sa popularnim vlasnički kolegom. Na primjer širit za Photoshop, Linux za Windows, za MySQL MSSQL, i mnogo više. Rastuća popularnost open source je smanjenje troškova vlasničkih aplikacija. Dno crta je open source i vlasnički softver mogu koegzistirati.
Old 17 ožujak 2007, 06:24
Member Group

Sviđa mi se open source, jer ja volim da je "to učiniti sami" strana ima. U posljednje vrijeme, poduzeća dolaze do koje pokrivaju prazan prostor u servis i oni su također podupire razvoj putem donacija koja je odlična.

Ništa je zaista slobodan, imate cijene na novac ili vrijeme. Dobro je da ima izbor.

Sandra.:)
Old 17 ožujak 2007, 21:08
Member Group

Na neki način mi se sviđa kako! Jer, ako mi je da instalirate Linux OS na moj računalo onda će biti izazov jer sam imao malo podrške.

Ako mi je da instalirate Windows OS tada znam da bih se podupirač gore i ne bih mogao poći krivo!

Obje su se i downsides!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.