kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

A nyílt forráskódú termékek, illetve a mikro-soft termékek?

Reply

Téma eszközök
Old Március 3, 2007, 01:27
Új tag Csoport

Default A nyílt forráskódú termékek, illetve a mikro-soft termékek?

Hi all,
Open source, vagy a mikro-soft amely egy választott? Meg tudná mondani, hogy miért inkább az?

Én inkább a nyílt forráskód products.Because Ez jobb megoldás, és csökkenti az én beruházási költség ..

Üdvözlettel,
Old Március 14, 2007, 10:10
Csoport tagja

Teljesen nyílt forráskódú több okból kifolyólag, szám közül költségét.

A probléma akkor jön, amikor több száz számítógép a társaság, miután megállapította, hogy valaki a problémák megoldásához is. Microsoft képzett sokan, hogy a termékek, hanem ténymegállapítás, hogy valaki vigyáz egy nyílt forráskódú szoftvercsomag is sokkal nehezebb.
Old Március 14 2007, 10:17
Administrator Group

Van egy jó példa a mostani fórum upgrade.

Amikor telepítették a nyílt forráskódú ingyenes fórumok jöttem át elég sok támogatást, ha nem akartam ad seo mods stb

VBulletin azonban nem támogatja az 1., mivel a fizetett és csak modded más szervezetek, mint a fizetett vBSEO.

Egy szöget, jobb támogatása, amelyek a támogatás, mint a megtakarítás az árat.

Dave.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Március 14, 2007, 10:27
Csoport tagja

Használhatom vBulletin, és a miriad a hack és a mods, megfordult, hogy egy teljesen működő honlapon, hogy ez egy nagyon szép darab szoftvert.

Nem értek egyet Dave a fórumok kérdés, a szabad szoftverek nem támogatják, illetve kifizették. Gondolj bele, hogy az emberek a Vb fizetik meg mi a probléma, hogy az emberek a nyílt forráskódú projektek nem. Ezeket a hibákat megoldja a tartalék időt.
Old Március 15, 2007, 08:31
Csoport tagja

Nyílt forráskódú technológia is felvállalja, ha a költségvetési megszorítást. Említett problémák mintegy nyílt forráskódú inkább a web scripts. Vannak stabil nyílt forráskódú alkalmazásokat népszerű védett partner. Például GIMP a Photoshop, a Linux a Windows, a MySQL MSSQL, és még sok más. Az egyre növekvő népszerűségét a nyílt forrás lecsökkenti a védett alkalmazások. A kiindulási pont az a nyílt forráskódú szoftverek és a szellemi tulajdont is létezik.
Old Március 17, 2007, 06:24
Csoport tagja

Szeretem a nyílt forráskódú, mert szeretem, hogy a "csináld magad" oldalon van. Az utóbbi időben a vállalatok jön fedezésére, hogy üres helyet a szolgáltatást és ők is támogatja a fejlesztéseket keresztül adományokat, ami nagyszerű.

Semmi sem igazán szabad, ha a költség a pénz-vagy idő. Jó, hogy a választás.

Sandra.:)
Old Március 17, 2007, 21:08
Csoport tagja

Egy olyan, mint ahogy én is! Mert, ha én is telepíteni a Linux operációs rendszer a számítógépet, akkor azt a kihívást, mert nem vezetett volna támogatást.

Ha én volnék a Windows operációs rendszer, akkor tudom, hogy azt kell alátámasztani, és én sem baj!

Mindkettőnek megvannak az és downsides!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Stock szoftver - A vonalkód a termékeken tama4tama Office & Applications 1 4. június 2009 04:41
Open source megbízhatóbb DNS-szerver megoldás syer Linux és OS Alternatív 0 30. május 2009 18:03
Open source videóvágó soft pest79456 Multimédia és kodekek 1 26. január 2009 04:22
Az én nyílt forráskódú ramblings / Hírek Cew27 Linux és OS Alternatív 2 12. október 2008 10:46
Open Office irodai és Mirco soft ken979 Office & Applications 2 12. augusztus 2007 04:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.