![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Open source, vagy a mikro-soft amely egy választott? Meg tudná mondani, hogy miért inkább az? Én inkább a nyílt forráskód products.Because Ez jobb megoldás, és csökkenti az én beruházási költség .. Üdvözlettel, |
|
| |||
| |||
| Teljesen nyílt forráskódú több okból kifolyólag, szám közül költségét. A probléma akkor jön, amikor több száz számítógép a társaság, miután megállapította, hogy valaki a problémák megoldásához is. Microsoft képzett sokan, hogy a termékek, hanem ténymegállapítás, hogy valaki vigyáz egy nyílt forráskódú szoftvercsomag is sokkal nehezebb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy jó példa a mostani fórum upgrade.
Amikor telepítették a nyílt forráskódú ingyenes fórumok jöttem át elég sok támogatást, ha nem akartam ad seo mods stb VBulletin azonban nem támogatja az 1., mivel a fizetett és csak modded más szervezetek, mint a fizetett vBSEO. Egy szöget, jobb támogatása, amelyek a támogatás, mint a megtakarítás az árat. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Használhatom vBulletin, és a miriad a hack és a mods, megfordult, hogy egy teljesen működő honlapon, hogy ez egy nagyon szép darab szoftvert. Nem értek egyet Dave a fórumok kérdés, a szabad szoftverek nem támogatják, illetve kifizették. Gondolj bele, hogy az emberek a Vb fizetik meg mi a probléma, hogy az emberek a nyílt forráskódú projektek nem. Ezeket a hibákat megoldja a tartalék időt. |
|
| |||
| |||
| Nyílt forráskódú technológia is felvállalja, ha a költségvetési megszorítást. Említett problémák mintegy nyílt forráskódú inkább a web scripts. Vannak stabil nyílt forráskódú alkalmazásokat népszerű védett partner. Például GIMP a Photoshop, a Linux a Windows, a MySQL MSSQL, és még sok más. Az egyre növekvő népszerűségét a nyílt forrás lecsökkenti a védett alkalmazások. A kiindulási pont az a nyílt forráskódú szoftverek és a szellemi tulajdont is létezik. |
|
| |||
| |||
| Szeretem a nyílt forráskódú, mert szeretem, hogy a "csináld magad" oldalon van. Az utóbbi időben a vállalatok jön fedezésére, hogy üres helyet a szolgáltatást és ők is támogatja a fejlesztéseket keresztül adományokat, ami nagyszerű. Semmi sem igazán szabad, ha a költség a pénz-vagy idő. Jó, hogy a választás. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Egy olyan, mint ahogy én is! Mert, ha én is telepíteni a Linux operációs rendszer a számítógépet, akkor azt a kihívást, mert nem vezetett volna támogatást. Ha én volnék a Windows operációs rendszer, akkor tudom, hogy azt kell alátámasztani, és én sem baj! Mindkettőnek megvannak az és downsides! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Stock szoftver - A vonalkód a termékeken | tama4tama | Office & Applications | 1 | 4. június 2009 04:41 |
| Open source megbízhatóbb DNS-szerver megoldás | syer | Linux és OS Alternatív | 0 | 30. május 2009 18:03 |
| Open source videóvágó soft | pest79456 | Multimédia és kodekek | 1 | 26. január 2009 04:22 |
| Az én nyílt forráskódú ramblings / Hírek | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 2 | 12. október 2008 10:46 |
| Open Office irodai és Mirco soft | ken979 | Office & Applications | 2 | 12. augusztus 2007 04:22 |
| Téma eszközök | |
| |