פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

מוצרי קוד פתוח או מיקרו רך מוצרים?

Reply

שרשרת כלים
Old 3 מרס 2007, 01:27
קבוצת חברות חדשות

Default מוצרי קוד פתוח או מיקרו רך מוצרים?

היי לכולם
קוד פתוח או מיקרו רך איזה מהם אתה מעדיף? אתה יכול להגיד לי למה אתה מעדיף את זה?

אני מעדיף קוד פתוח products.Because היא לתת פתרון טוב יותר ולהפחית את עלות ההשקעה ..

דרישת שלום,
Old 14 מרס 2007, 10:10
חבר קבוצת

בהחלט מקור פתוח מסיבות רבות, להיות מספר אחת לעלות.

הבעיה מגיעה כאשר יש לך מחשב של מאות בחברה, למצוא מישהו כדי לפתור בעיות עם זה. מיקרוסופט מאומן יש אנשים רבים כדי לשמור על המוצרים שלהם, אבל למצוא מישהו כדי להשגיח על חבילת תוכנות קוד פתוח הוא הרבה יותר קשה.
Old 14 מרץ 2007, 10:17
מנהל קבוצת

יש לי דוגמה טובה עם השדרוג האחרון בפורום.

כאשר אני התקנתי את מקור פתוח בחינם בכל הפורומים הגעתי די הרבה תמיכה כאשר לא רציתי המודעה SEO mods וכו '

Vbulletin אולם הוא לא תומך ב 1 כמו שלה שילם modded ורק על ידי ארגונים כמו אחרים שילם vBSEO.

מאת תמיכה זווית אני מעדיף את התמיכה שיש במקום לשמור על המחיר.

דייב.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 מרס 2007, 10:27
חבר קבוצת

אני משתמש עם Vbulletin ו miriad של hacks ו mods, הפכו אותו לתוך האתר עובד במלואו, זה מאוד בסדר חתיכת תוכנה.

אני יכול להסכים עם דייב פורומים על הבעיה, תוכנה חופשית אינה יכולה להיות נתמך כמו גם תשלום עבור. תחשוב על זה, אנשים מקבלים תשלום ב-VB על מנת לתקן את הבעיות שלנו, אנשים לעבר מקור פתוח אינם פרויקטים. הם לפתור באגים שלהם פנאי.
Old 15 מרס 2007, 08:31
חבר קבוצת

טכנולוגיית קוד פתוח יכול להיות חבוק אם התקציב הוא כפיה. בעיות שהוזכרו לגבי קוד פתוח יותר על האינטרנט סקריפטים. יש יציבה עם יישומי קוד פתוח פופולרי קנייני המקביל. לדוגמא GIMP עבור Photoshop, לינוקס עבור Windows, עבור MySQL MSSQL, ועוד רבים. הפופולריות ההולכת וגדלה של קוד פתוח היא לצמצם את העלות של יישומים קנייניים. השורה התחתונה היא מקור פתוח תוכנות וקנייני יכול להתקיים.
Old 17 מרס 2007, 06:24
חבר קבוצת

אני אוהב קוד פתוח כי אני אוהב את זה "לעשות זאת בעצמך" יש את זה בצד. לאחרונה, חברות אלה עולה כי כדי לכסות שטח ריק ב-service והם גם תומכים התפתחויות באמצעות תרומות שהוא נהדר.

שום דבר לא באמת בחינם, יש לך בעלות על כסף או זמן. זה טוב לי ברירה.

סנדרה.:)
Old 17 מרס 2007, 21:08
חבר קבוצת

בכל אופן, אני אוהב את שניהם! כי, אם הייתי להתקין מערכת הפעלה לינוקס על המחשב שלי ואז זה יהיה אתגר, כי הייתי צריך קצת תמיכה.

אם הייתי להתקין מערכת הפעלה Windows אז אני יודע שאני יהיה גיבוי ואני לא יכול להשתבש!

לשניהם שלהם קם downsides!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.