![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי לכולם
קוד פתוח או מיקרו רך איזה מהם אתה מעדיף? אתה יכול להגיד לי למה אתה מעדיף את זה? אני מעדיף קוד פתוח products.Because היא לתת פתרון טוב יותר ולהפחית את עלות ההשקעה .. דרישת שלום, |
|
|
|||
|
|||
|
בהחלט מקור פתוח מסיבות רבות, להיות מספר אחת לעלות.
הבעיה מגיעה כאשר יש לך מחשב של מאות בחברה, למצוא מישהו כדי לפתור בעיות עם זה. מיקרוסופט מאומן יש אנשים רבים כדי לשמור על המוצרים שלהם, אבל למצוא מישהו כדי להשגיח על חבילת תוכנות קוד פתוח הוא הרבה יותר קשה. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
יש לי דוגמה טובה עם השדרוג האחרון בפורום.
כאשר אני התקנתי את מקור פתוח בחינם בכל הפורומים הגעתי די הרבה תמיכה כאשר לא רציתי המודעה SEO mods וכו ' Vbulletin אולם הוא לא תומך ב 1 כמו שלה שילם modded ורק על ידי ארגונים כמו אחרים שילם vBSEO. מאת תמיכה זווית אני מעדיף את התמיכה שיש במקום לשמור על המחיר. דייב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
|
|||
|
|||
|
אני משתמש עם Vbulletin ו miriad של hacks ו mods, הפכו אותו לתוך האתר עובד במלואו, זה מאוד בסדר חתיכת תוכנה.
אני יכול להסכים עם דייב פורומים על הבעיה, תוכנה חופשית אינה יכולה להיות נתמך כמו גם תשלום עבור. תחשוב על זה, אנשים מקבלים תשלום ב-VB על מנת לתקן את הבעיות שלנו, אנשים לעבר מקור פתוח אינם פרויקטים. הם לפתור באגים שלהם פנאי. |
|
|
|||
|
|||
|
טכנולוגיית קוד פתוח יכול להיות חבוק אם התקציב הוא כפיה. בעיות שהוזכרו לגבי קוד פתוח יותר על האינטרנט סקריפטים. יש יציבה עם יישומי קוד פתוח פופולרי קנייני המקביל. לדוגמא GIMP עבור Photoshop, לינוקס עבור Windows, עבור MySQL MSSQL, ועוד רבים. הפופולריות ההולכת וגדלה של קוד פתוח היא לצמצם את העלות של יישומים קנייניים. השורה התחתונה היא מקור פתוח תוכנות וקנייני יכול להתקיים.
|
|
|
|||
|
|||
|
אני אוהב קוד פתוח כי אני אוהב את זה "לעשות זאת בעצמך" יש את זה בצד. לאחרונה, חברות אלה עולה כי כדי לכסות שטח ריק ב-service והם גם תומכים התפתחויות באמצעות תרומות שהוא נהדר.
שום דבר לא באמת בחינם, יש לך בעלות על כסף או זמן. זה טוב לי ברירה. סנדרה.:) |
|
|
|||
|
|||
|
בכל אופן, אני אוהב את שניהם! כי, אם הייתי להתקין מערכת הפעלה לינוקס על המחשב שלי ואז זה יהיה אתגר, כי הייתי צריך קצת תמיכה.
אם הייתי להתקין מערכת הפעלה Windows אז אני יודע שאני יהיה גיבוי ואני לא יכול להשתבש! לשניהם שלהם קם downsides! |