mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Atviro kodo produktams arba labai minkštas produktus?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 3, 2007, 01:27
Naujas Narys

Default Atviro kodo produktams arba labai minkštas produktus?

Hi all,
Open source arba labai minkštas, kuris iš jūsų labiau patinka? Ar galėtumėte pasakyti, kodėl norite jį?

Norėčiau Open source products.Because Tai suteikia geresnį sprendimą ir sumažinti savo investicijų išlaidų ..

Linkėjimai,
Old Kovas 14, 2007, 10:10
Narys

Absoliučiai atviro kodo dėl daugelio priežasčių, numeris vienas yra kaina.

Problema ateina, kai jūs turite šimtus kompiuterio į Jūsų verslą, rasti ką nors išspręsti problemas, su juo. Microsoft apmokyti daug žmonių palikti savo produktus, bet surasti ką nors prižiūrėti Open Source programinės įrangos komplekte yra daug sunkiau.
Old Kovas 14, 2007, 10:17
Administrator Grupė

Turiu gerą pavyzdį neseniai Forumas atnaujinti.

Kai aš įdiegta atvirojo kodo nemokamai Forumai Aš atėjau per beveik jokios paramos, kai aš norėjau Skelbimo SEO Modifikacijos ir tt

VBulletin Tačiau yra parama, kaip 1 ne jos mokamos, ir tik modded kitos mokamos organizacijoms kaip vBSEO.

Nuo paramos kampas norėčiau atsižvelgdamas remti, o ne taupyti kainą.

Dave.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 14, 2007, 10:27
Narys

Aš naudoju vBulletin ir tt ir iš mados miriad, pavertė ją pilnai veikiančios svetainės, tai labai gerai programinė įranga.

Aš sutinku su Dave dėl forumai klausimas, nemokama programinė įranga negali būti remiami, taip pat mokama. Pagalvokite apie tai, žmonių Vb moka išspręsti mūsų problemas, žmonių atviro kodo projektų nėra. Jos išspręsti klaidas savo laisvalaikį.
Old Kovas 15, 2007, 08:31
Narys

Open source technologija gali būti apkabino jei biudžetas yra suvaržymas. Paminėtų problemų apie atviro kodo, yra daugiau apie interneto scenarijus. Yra stabilus atviro kodo programas su Populiariausios nuosavybės kolega. Pavyzdžiui, GIMP ir Photoshop, Linux, Windows, MySQL ir MSSQL, ir daug daugiau. Augantis atviro kodo yra sumažinti nuosavybės paraiškų išlaidas. Esmė yra atviro kodo ir patentuotų programinės įrangos gali egzistuoti kartu.
Old Kovas 17, 2007, 06:24
Narys

Mėgstu atviro kodo, nes man patinka, kad "do it yourself" pusėje ji yra. Pastaruoju metu įmonės artėja padengti, kad tuščios vietos paslaugų ir jie taip pat paremti donorystės per įvykius, kurie yra puikus.

Niekas tikrai laisvi, jūs turite pinigų ir laiko sąnaudų. Tai gerai turėti pasirinkimą.

Sandra.:)
Old Kovas 17, 2007, 21:08
Narys

Taip, man patinka abu! Nes, jei aš būčiau įdiegti Linux OS ant mano kompiuterio, tada tai būtų iššūkis, nes aš turiu mažai paramos.

Jei aš įdiegti Windows OS, žinau, kad būtų remiama ir I couldn't go wrong!

Abi turi savo aukštyn ir praradimas!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Išteklių valdymo programinė įranga - Naudojant brūkšninius kodus produktų tama4tama Office Suites & Applications 1 4 birželis 2009 04:41
Open source patikimas DNS serverio sprendimas syer Linux & Alternative OS 0 Gegužė 30, 2009 18:03
Open source vaizdo redagavimo minkštas pest79456 Multimedia & Codecs 1 26 sausis 2009 04:22
Mano atviro kodo ramblings / naujienos Cew27 Linux & Alternative OS 2 12 spalis 2008 10:46
Open Office ir Mirco minkštas biuras ken979 Office Suites & Applications 2 Rugpjūtis 12, 2007 04:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.