![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Open source vai mikro mīksts kuriem viens jūs dotu priekšroku? Vai jūs varētu man pateikt, kāpēc vēlaties to? Es labāk Open source products.Because Tas dod labāku risinājumu un mazināt manu ieguldījumu izmaksām .. Sveicieni, |
|
|
|||
|
|||
|
Pilnīgi atvērtā koda daudzu iemeslu dēļ, skaits no kuriem viens ir izmaksas.
Problēmas notiek, kad jums ir simtiem PC's jūsu uzņēmumā, atrast kādu, lai atrisinātu problēmas ar to. Microsoft mācījušies daudzi cilvēki, lai uzturētu to produkti, bet atrast kādu, rūpēties par atvērtā koda programmatūras komplekts, ir daudz grūtāk. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Man ir labs piemērs ar neseno foruma pilnveidoti.
Kad es instalēta atvērtā koda bezmaksas forumu i nāca pāri diezgan daudz nekādu atbalstu, kad es gribēju ad seo Modi uc VBulletin tomēr nav ne 1 par atbalstu, jo tās izmaksā tikai modded ar citu algotu organizācijām, piemēram vBSEO. No atbalsta leņķis Es gribētu, kam atbalsts, nevis taupīšanas cenu. Dave. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
I use vBulletin un miriad par hacks un Modi, pārveidoja to par pilnīgi strādājošu vietni, tas ir ļoti smalka gabals programmatūru.
Es piekrītu Dave par forumu jautājumu, bezmaksas programmatūru, nevar atbalstīt, kā arī samaksāts. Padomājiet par to, cilvēkus Vb maksā noteikt mūsu problēmas, cilvēkus Open source projekti nav. Tās atrisināt bugs savā brīvajā laikā. |
|
|
|||
|
|||
|
Open source tehnoloģiju pārņemšana, ja budžets ir ierobežojums. Minētās problēmas par atvērtā koda ir vairāk par web skriptus. Ir stabils atklātā pirmkoda programmas ar populāro patentētu counterpart. Piemēram GIMP Photoshop, Linux Windows, MYSQL uz MSSQL, un daudzas citas. Augošo popularitāti atvērtā pirmkoda samazina izmaksas īpašuma pieteikumus. Bottom line ir open source un patentētu programmatūra var pastāvēt līdzās.
|
|
|
|||
|
|||
|
I like open source jo man patīk, ka "do it yourself" pusē tā ir. Pēdējā laikā uzņēmumi nāk līdz segumu tukša vieta pakalpojumu un tos atbalstot ar ziedojumiem notikumiem, kas ir liels.
Nekas nav patiesi brīva, jums ir izmaksas par naudu vai laiku. Tā ir laba, ir izvēle. Sandra.:) |
|
|
|||
|
|||
|
I tā kā gan! Jo, ja es būtu instalēt Linux OS uz sava datora tad tas būtu izaicinājums, jo es būtu mazs atbalsts.
Ja es būtu instalēt Windows OS, tad es zinu, ka es būtu jāatbalsta, un es nevarēju noiet greizi! Abi ir to augšup un ēnas! |