rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Open source produktów lub mikro miękkich produktów?

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 marca 2007, 01:27
Nowe państwa grupy

Hi all,
Otwarte źródła lub mikro miękkich, które z nich wolisz? mógłbyś mi powiedzieć, dlaczego lubisz to?

Wolę Open source products.Because ona dać lepsze rozwiązanie i zmniejszyć mój koszt inwestycji ..

Pozdrowienia,
Old 14 marca 2007, 10:10
Członek grupy

Absolutnie open source, z wielu powodów, numer jeden w kosztach.

Problem kiedy masz setki komputerów w Twojej firmie, znalezienie kogoś do rozwiązywania problemów z nim. Microsoft posiada wyszkolonych wielu ludzi, aby utrzymać swoje produkty, ale znalezienie kogoś patrzeć po Open Source Software Suite jest znacznie trudniejsze.
Old 14 marca 2007, 10:17
Administrator Group

Mam dobry przykład z ostatnich forum aktualizacji.

Podczas open source zainstalowane bezpłatne fora i wszedł w całej ładny dużo pomocy, gdy nie chciałem reklam seo mody itp.

VBulletin jednak jest nr 1 w sprawie wsparcia jak i jej wypłacone tylko modded wypłacane przez inne organizacje, takie jak vBSEO.

Z punktu widzenia wsparcia Wolę o wsparcie, a nie oszczędności na cenie.

Dave.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 marca 2007, 10:27
Członek grupy

Używam vBulletin iz miriad z hacks i mody, odwrócił go w pełni funkcjonalny stronie, to bardzo dobrze oprogramowania.

Mogę zgodzić się z Dave na forum problem, wolnego oprogramowania nie może być wspierane, a także odpłatne. Pomyśl o tym, co ludzie są wypłacane Vb ustalić naszych problemów, ludzie na projekty open source nie są. One rozwiązać błędy w ich wolnym czasie.
Old 15 marca 2007, 08:31
Członek grupy

Open source technologii można obejmował jeśli budżet jest ograniczenie. Problemy wspomniano o open source są na internetowej skryptów. Nie są stabilne aplikacji open source z popularnych prawnie odpowiednika. Na przykład dla GIMP Photoshop Linux dla Windows, MYSQL dla MSSQL, i wiele innych. Rosnąca popularność open source, jest obniżenie kosztów zastrzeżonych aplikacji. Najważniejsze jest to open source i własności programów mogą koegzystować.
Old 17 marca 2007, 06:24
Członek grupy

Lubię open source, bo tak "zrób to sam" strona ma. Ostatnio spółek idą do pokrycia puste miejsce w służbie i są także wspieranie rozwoju poprzez darowizny, który jest świetny.

Nic nie jest naprawdę za darmo, masz pieniędzy lub koszt na czas. Dobrze jest mieć wybór.

Sandra:).
Old 17 marca 2007, 21:08
Członek grupy

W pewnym sensie lubię oba! Ponieważ, jeżeli zostały zainstalować Linux na moim komputerze, to będzie wyzwanie, bo nie miałby wielkiego wsparcia.

Gdybym zainstalować system Windows OS wtedy wiem, że byłbym w kopii zapasowej i nie mogłem pójść źle!

Obie mają swoje wady i!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.