![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Otwarte źródła lub mikro miękkich, które z nich wolisz? mógłbyś mi powiedzieć, dlaczego lubisz to? Wolę Open source products.Because ona dać lepsze rozwiązanie i zmniejszyć mój koszt inwestycji .. Pozdrowienia, |
|
| |||
| |||
| Absolutnie open source, z wielu powodów, numer jeden w kosztach. Problem kiedy masz setki komputerów w Twojej firmie, znalezienie kogoś do rozwiązywania problemów z nim. Microsoft posiada wyszkolonych wielu ludzi, aby utrzymać swoje produkty, ale znalezienie kogoś patrzeć po Open Source Software Suite jest znacznie trudniejsze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam dobry przykład z ostatnich forum aktualizacji.
Podczas open source zainstalowane bezpłatne fora i wszedł w całej ładny dużo pomocy, gdy nie chciałem reklam seo mody itp. VBulletin jednak jest nr 1 w sprawie wsparcia jak i jej wypłacone tylko modded wypłacane przez inne organizacje, takie jak vBSEO. Z punktu widzenia wsparcia Wolę o wsparcie, a nie oszczędności na cenie. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Używam vBulletin iz miriad z hacks i mody, odwrócił go w pełni funkcjonalny stronie, to bardzo dobrze oprogramowania. Mogę zgodzić się z Dave na forum problem, wolnego oprogramowania nie może być wspierane, a także odpłatne. Pomyśl o tym, co ludzie są wypłacane Vb ustalić naszych problemów, ludzie na projekty open source nie są. One rozwiązać błędy w ich wolnym czasie. |
|
| |||
| |||
| Open source technologii można obejmował jeśli budżet jest ograniczenie. Problemy wspomniano o open source są na internetowej skryptów. Nie są stabilne aplikacji open source z popularnych prawnie odpowiednika. Na przykład dla GIMP Photoshop Linux dla Windows, MYSQL dla MSSQL, i wiele innych. Rosnąca popularność open source, jest obniżenie kosztów zastrzeżonych aplikacji. Najważniejsze jest to open source i własności programów mogą koegzystować. |
|
| |||
| |||
| Lubię open source, bo tak "zrób to sam" strona ma. Ostatnio spółek idą do pokrycia puste miejsce w służbie i są także wspieranie rozwoju poprzez darowizny, który jest świetny. Nic nie jest naprawdę za darmo, masz pieniędzy lub koszt na czas. Dobrze jest mieć wybór. Sandra:). |
|
| |||
| |||
| W pewnym sensie lubię oba! Ponieważ, jeżeli zostały zainstalować Linux na moim komputerze, to będzie wyzwanie, bo nie miałby wielkiego wsparcia. Gdybym zainstalować system Windows OS wtedy wiem, że byłbym w kopii zapasowej i nie mogłem pójść źle! Obie mają swoje wady i! |