![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Open Source sau micro moale pe care o doriţi, în schimb? ar putea sa-mi spui de ce ai prefera-o? Prefer Open Source products.Because Se da o mai bună soluţie şi pentru a reduce costurile de investiţii mea .. Cu respect, |
|
| |||
| |||
| Absolut open source din mai multe motive, numărul unu fiind cost. Problema vine, atunci când au de sute de PC de la compania dvs., găsirea de cineva, pentru a rezolva probleme cu ea. Microsoft au antrenat mai multe persoane pentru a menţine produsele lor, dar a găsi pe cineva să te uiţi după o suită de software open source este mult mai greu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am un bun exemplu recent forum cu upgrade-ul.
Când am instalat open source gratuit forum am dat peste nici un suport destul de mult când am vrut să anunţ SEO mods etc Vbulletin totuşi nu este 1 pe suport ca sa plătit şi numai modded plătite de către alte organizaţii ca vBSEO. De la un unghi de sprijin Prefer având sprijin, mai degrabă decât de economisire în preţ. Dave. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Eu folosesc Vbulletin şi cu un miriad de hacks şi mods, a transformat-o într-un complet de lucru site-ul, este o foarte bine bucată de software. Nu pot de acord cu Dave pe forum problema, a software-ului liber nu poate fi susţinută, precum şi plătit. Gandeste-te la asta, oamenii de la Vb sunt plătite pentru a remedia problemele noastre, oamenii de la proiecte open source nu sunt. Ei rezolva bug-uri în timpul lor liber. |
|
| |||
| |||
| Open Source tehnologie poate fi îmbrăţişat dacă bugetul este o constrângere. Problemele menţionate despre open source sunt mai multe script-uri de pe web. Nu sunt stabile, cu aplicatii open source populare de proprietate counterpart. De exemplu GIMP pentru Photoshop, Linux pentru Windows, MYSQL pentru MSSQL, si multe altele. Tot mai mare popularitate a open source este reducerea costurilor de proprietate aplicatii. Concluzia este open source şi software-uri de proprietate pot coexista. |
|
| |||
| |||
| Îmi place "open source" pentru că îmi place că "s-o faci singur" partea care le-a. În ultimul timp, companiile se apropie pentru a acoperi acest spaţiu gol în serviciu şi ele sunt, de asemenea, sprijinirea prin evoluţiile donaţii care este foarte bun. Nimic nu este cu adevărat liber, va avea un cost pe bani sau de timp. Este bine pentru a avea posibilitatea de a alege. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Într-un fel îmi place atât! Pentru că, dacă aş fi de a instala un sistem de operare Linux pe computerul meu, atunci ar fi o provocare, pentru că mi-ar fi putin sprijin. Dacă aş fi fost de a instala sisteme de operare Windows, atunci ştiu că aş fi susţinute şi nu am putut merge rău! Ambele au si probleme pe! |