menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Open source produkty alebo micro soft výrobky?

Reply

Thread Tools
Old 3.marca 2007, 01:27
Nový člen skupiny

Default Open source produkty alebo micro soft výrobky?

Ahoj všetkým,
Open source alebo micro soft, ktorý z nich chcete? mohol by ste mi povedať, prečo si to?

Dávám Open source products.Because to dať lepšie riešenie a zníženie investičných nákladov moje ..

Pozdravy,
Old 14 marca 2007, 10:10
Člen Skupina

Absolutně open source z mnohých dôvodov, mnohé z nich bude cena.

Problém je, keď máte stovky počítačov vo vašej spoločnosti, nájsť niekoho, aby sa vyriešili problémy s ňou. Microsoft vycvièil veľa ľudí, aby bola zachovaná ich výrobkov, ale nájsť niekoho, starať sa o open-source software suite je oveľa ťažšie.
Old 14. marca 2007, 10:17
Administrátor Skupina

Mám dobrý príklad s posledných fórum upgrade.

Keď som si nainštalovali open source zdarma fórach som sa stretol prakticky žiadnu podporu, když jsem chtěl reklama seo mods atď

VBulletin však nie je 1 na podporu svojej platené a len Modded inými organizáciami, ako zaplatenej vBSEO.

Z pomoci uhol mám najradšej s podporou skôr ako úspora na cene.

Dave.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 marca 2007, 10:27
Člen Skupina

I use vBulletin as miriad z hack a mods, potom ho do plne funkčnej webovej stránky, je to veľmi jemný kus softvér.

Nemôžem súhlasiť s Dave na fórach problém, že slobodný softvér nemôže byť podporovaný aj zaplatené. Premýšľajte o tom, že ľudia na Vb platí opraviť naše problémy, ľudia na Open source projekty nie sú. Budú riešiť chyby v ich voľnom čase.
Old 15 marca 2007, 08:31
Člen Skupina

Open source technológie možno objal keď rozpočet je obmedzenie. Problémy uvedenej o open source sú na webových skriptov. Existujú stabilné open source aplikácií s populárnou proprietárnu náprotivok. Napríklad GIMP pre Photoshop, Linux for Windows, MYSQL na MSSQL a mnoho ďalších. Rastúca popularita open source, je zníženie nákladov na proprietární aplikácie. Pointa je open source a proprietárním softvér môže existovať súčasne.
Old 17 marca 2007, 06:24
Člen Skupina

Mám rád open source, pretože som rád, že "urobiť sami" strana má. V poslednej dobe, firmy prichádzajú do krytu, že prázdny priestor v službách a sú tiež podporujú vývoj prostredníctvom darov, ktoré sú skvelé.

Nič nie je skutočne voľný, máte náklady na peniaze alebo čas. Je dobré mať na výber.

Sandra.:)
Old 17 marca 2007, 21:08
Člen Skupina

Svojím spôsobom som rád oboje! Pretože, keď som sa o inštalácii OS Linux na svojom počítači, potom by bola výzvou, pretože by som malú podporu.

Kdybych nainštalovať OS Windows potom viem, že by sa opierať a já nemohla pokazit!

Obaja majú svoje a downsides!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sklad management software - pomocou čiarového kódu na produkty tama4tama Office & Aplikácie 1 4. júna 2009 04:41
Open source DNS server spoľahlivé riešenie syer Linux & Alternatívne OS 0 30. máj 2009 18:03
Open source pre strih digitálneho videa, soft pest79456 Multimedia & Kodeky 1 26 január 2009 04:22
Moja open source ramblings / novinky Cew27 Linux & Alternatívne OS 2 12. októbra 2008 10:46
Open Office a Mirco soft úrad ken979 Office & Aplikácie 2 12. august 2007 04:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.