![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Open source alebo micro soft, ktorý z nich chcete? mohol by ste mi povedať, prečo si to? Dávám Open source products.Because to dať lepšie riešenie a zníženie investičných nákladov moje .. Pozdravy, |
|
| |||
| |||
| Absolutně open source z mnohých dôvodov, mnohé z nich bude cena. Problém je, keď máte stovky počítačov vo vašej spoločnosti, nájsť niekoho, aby sa vyriešili problémy s ňou. Microsoft vycvièil veľa ľudí, aby bola zachovaná ich výrobkov, ale nájsť niekoho, starať sa o open-source software suite je oveľa ťažšie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám dobrý príklad s posledných fórum upgrade.
Keď som si nainštalovali open source zdarma fórach som sa stretol prakticky žiadnu podporu, když jsem chtěl reklama seo mods atď VBulletin však nie je 1 na podporu svojej platené a len Modded inými organizáciami, ako zaplatenej vBSEO. Z pomoci uhol mám najradšej s podporou skôr ako úspora na cene. Dave. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| I use vBulletin as miriad z hack a mods, potom ho do plne funkčnej webovej stránky, je to veľmi jemný kus softvér. Nemôžem súhlasiť s Dave na fórach problém, že slobodný softvér nemôže byť podporovaný aj zaplatené. Premýšľajte o tom, že ľudia na Vb platí opraviť naše problémy, ľudia na Open source projekty nie sú. Budú riešiť chyby v ich voľnom čase. |
|
| |||
| |||
| Open source technológie možno objal keď rozpočet je obmedzenie. Problémy uvedenej o open source sú na webových skriptov. Existujú stabilné open source aplikácií s populárnou proprietárnu náprotivok. Napríklad GIMP pre Photoshop, Linux for Windows, MYSQL na MSSQL a mnoho ďalších. Rastúca popularita open source, je zníženie nákladov na proprietární aplikácie. Pointa je open source a proprietárním softvér môže existovať súčasne. |
|
| |||
| |||
| Mám rád open source, pretože som rád, že "urobiť sami" strana má. V poslednej dobe, firmy prichádzajú do krytu, že prázdny priestor v službách a sú tiež podporujú vývoj prostredníctvom darov, ktoré sú skvelé. Nič nie je skutočne voľný, máte náklady na peniaze alebo čas. Je dobré mať na výber. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Svojím spôsobom som rád oboje! Pretože, keď som sa o inštalácii OS Linux na svojom počítači, potom by bola výzvou, pretože by som malú podporu. Kdybych nainštalovať OS Windows potom viem, že by sa opierať a já nemohla pokazit! Obaja majú svoje a downsides! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sklad management software - pomocou čiarového kódu na produkty | tama4tama | Office & Aplikácie | 1 | 4. júna 2009 04:41 |
| Open source DNS server spoľahlivé riešenie | syer | Linux & Alternatívne OS | 0 | 30. máj 2009 18:03 |
| Open source pre strih digitálneho videa, soft | pest79456 | Multimedia & Kodeky | 1 | 26 január 2009 04:22 |
| Moja open source ramblings / novinky | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 12. októbra 2008 10:46 |
| Open Office a Mirco soft úrad | ken979 | Office & Aplikácie | 2 | 12. august 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |