мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Опен соурце производ или микро софт производе?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Јан 2007, 01:27
Нови члан групе

Здраво свима,
Опен соурце или микро софт које волите? Можете ли ми рећи зашто волите то?

Радије бих Опен соурце продуцтс.Бецаусе Она дају боље решење и смањења инвестиционих трошкова моја ..

Поздрави,
Old 14. Јан 2007, 10:10
Мембер Гроуп

Апсолутно отворен извор многих разлога, број један буде костим.

Проблем долази кад имате на стотине рачунара у вашој фирми, пронаћи некога за решавање проблема са њим. Мицрософт је тренирао много људи да одрже своје производе, али проналажење некога да брине Опен Соурце софтвера суите је много теже.
Old 14. март 2007, 10:17
Администратор Гроуп

Имам добар пример са недавне форум надоградњу.

Кад сам инсталирали Опен Соурце бесплатан форуме ЈА је дошао преко згодан велик део без подршке кад сам хтела огласа СЕО МОДс итд

ВБуллетин ипак није 1 на подршку својих плата, а само моддед другим организацијама као што је плаћен вБСЕО.

Из угла подршку Радије имају подршку, а не штеди на цени.

Даве.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 14. март 2007, 10:27
Мембер Гроуп

Користим вБуллетин, и са мириад оф хацкс и МОДс, претворио га у потпуности раде уеб сајт, то је јако фини комад софтвера.

Ја могу сложити с Даве на форумима проблем, слободног софтвера не може да буде подржана као и платили. Размислите о томе, људи су плаћени на ВБ поправити наше проблеме, људи на Опен Соурце пројектима нису. Они решити бугова у својим слободно време.
Old 15. Јан 2007, 08:31
Мембер Гроуп

Опен Соурце технологије може бити обухваћен буџет ако је спутавањем. Проблеми о опен соурце помиње се више на веб-скрипте. Ту су стабилне опен соурце апликација са популарним власнички колегом. На пример ширити за Пхотосхоп, Линукс за Уиндоус, за МССКЛ МыСКЛ, и много више. Растућа популарност опен соурце је смањење трошкова власничких апликација. Дно црта је опен соурце и власнички софтвер могу коегзистирати.
Old 17. Јан 2007, 06:24
Мембер Гроуп

Свиђа ми се опен соурце, јер ја волим да је "то учинити сами" страна има. У последње време, предузећа долазе до које покривају празан простор у сервис и они су такође подупире развој путем донација која је одлична.

Ништа је заиста слободан, имате цене на новац или време. Добро је да има избор.

Сандра.:)
Old 17. Јан 2007, 21:08
Мембер Гроуп

На неки начин ми се свиђа како! Јер, ако ми је да инсталирате Линукс ОС на мој рачунар онда ће бити изазов јер сам имао мало подршке.

Ако ми је да инсталирате Уиндоус ОС тада знам да бих се подупирач горе и не бих могао поћи криво!

Обе су се и доунсидес!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц