![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Опен соурце или микро софт које волите? Можете ли ми рећи зашто волите то? Радије бих Опен соурце продуцтс.Бецаусе Она дају боље решење и смањења инвестиционих трошкова моја .. Поздрави, |
|
| |||
| |||
| Апсолутно отворен извор многих разлога, број један буде костим. Проблем долази кад имате на стотине рачунара у вашој фирми, пронаћи некога за решавање проблема са њим. Мицрософт је тренирао много људи да одрже своје производе, али проналажење некога да брине Опен Соурце софтвера суите је много теже. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам добар пример са недавне форум надоградњу.
Кад сам инсталирали Опен Соурце бесплатан форуме ЈА је дошао преко згодан велик део без подршке кад сам хтела огласа СЕО МОДс итд ВБуллетин ипак није 1 на подршку својих плата, а само моддед другим организацијама као што је плаћен вБСЕО. Из угла подршку Радије имају подршку, а не штеди на цени. Даве. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Користим вБуллетин, и са мириад оф хацкс и МОДс, претворио га у потпуности раде уеб сајт, то је јако фини комад софтвера. Ја могу сложити с Даве на форумима проблем, слободног софтвера не може да буде подржана као и платили. Размислите о томе, људи су плаћени на ВБ поправити наше проблеме, људи на Опен Соурце пројектима нису. Они решити бугова у својим слободно време. |
|
| |||
| |||
| Опен Соурце технологије може бити обухваћен буџет ако је спутавањем. Проблеми о опен соурце помиње се више на веб-скрипте. Ту су стабилне опен соурце апликација са популарним власнички колегом. На пример ширити за Пхотосхоп, Линукс за Уиндоус, за МССКЛ МыСКЛ, и много више. Растућа популарност опен соурце је смањење трошкова власничких апликација. Дно црта је опен соурце и власнички софтвер могу коегзистирати. |
|
| |||
| |||
| Свиђа ми се опен соурце, јер ја волим да је "то учинити сами" страна има. У последње време, предузећа долазе до које покривају празан простор у сервис и они су такође подупире развој путем донација која је одлична. Ништа је заиста слободан, имате цене на новац или време. Добро је да има избор. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| На неки начин ми се свиђа како! Јер, ако ми је да инсталирате Линукс ОС на мој рачунар онда ће бити изазов јер сам имао мало подршке. Ако ми је да инсталирате Уиндоус ОС тада знам да бих се подупирач горе и не бих могао поћи криво! Обе су се и доунсидес! |