![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Açık kaynak veya tercih olan bir yumuşak mikro? Bana söyleyebilirsin diye neden bu tercih? Ben Bu products.Because Açık kaynak tercih iyi çözüm vermek ve yatırım maliyeti azaltmak .. Saygılar, |
|
| |||
| |||
| Birçok nedenle Kesinlikle açık kaynak, bir numara olma maliyeti. Sorun, PC için şirket, birisi bu sorunları çözmek için bulma's yüzlerce var geliyor. Microsoft, ama ürünleri korumak için birisini bulmak, açık kaynaklı bir yazılım paketi daha sert bakmak için birçok kişi eğitim var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben son forumun yükseltme ile iyi bir örnek var.
Ne zaman i ücretsiz forumlar ben hemen hemen hiçbir desteği i reklam SEO Değişiklikler vb istedim üzerinde gelen açık kaynak yüklü VBulletin Ancak 1 olarak destek olan ve ödeme sadece vBSEO gibi diğer kuruluşlar tarafından ödenen modded. Ben değil, destek olan fiyat tasarruf tercih destek açıdan. Dave. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ben vBulletin kullanıyorum ve Hacks ve Değişiklikler bir miriad ile, tam olarak çalışan web sitesi haline döndü, bu yazılımın çok güzel parça's. Yanı sıra ödenen Dave ile forumlarda konuda, özgür yazılım desteklenen olamaz katılıyoruz. Bu konuda, Vb çalışan kişiler bizim sorunları çözmek için ödenen düşünün, Açık kaynak projelerde çalışan kişiler değildir. Onlar boş zamanlarında hata çözmek. |
|
| |||
| |||
| Eğer bütçe bir kısıt ise Açık kaynak teknolojisi sarılmış olabilir. Sorunları açık kaynak hakkında bahsedilen Web betikleri daha bulunmaktadır. İşte popüler özel mevkidaşı ile istikrarlı açık kaynak uygulamalarıdır. MSSQL Windows, MYSQL için Photoshop, Linux için Örneğin GIMP'in ve çok daha fazlası. Açık kaynak ve artan popülaritesi özel uygulamaların maliyetini azaltmaktır. Alt satırında açık kaynak ve özel yazılımlar arada bulunabilir. |
|
| |||
| |||
| Çünkü bu "" tarafı vardır bizzat kendiniz yapmak gibi açık kaynak gibi. Son firmalar hizmet boş alanı kapsayacak kadar geliyor ve aynı zamanda büyük bir bağış yoluyla gelişmeleri desteklerken. Hiçbir şey gerçekten ücretsizdir, para ya da zaman bir maliyeti vardır. Bu seçim yapmak iyidir. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Her iki gibi bir i? Çünkü, eğer benim bilgisayarda o zaman bir sorun, çünkü küçük bir destek olurdu olacak bir Linux işletim sistemi kurmak için vardı. Eğer o zaman ben bu kadar destek olacağını ve yanlış değil olur biliyor Windows işletim sistemi kurmak için vardı! Gerek kendi ve downsides var! |