менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

З відкритими початковими кодами або мікро м'яких продуктів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 березня 2007, 01:27
Нові члени групи

Default З відкритими початковими кодами або мікро м'яких продуктів?

Привіт всім,
Відкритий вихідний код або мікро м'яких яку з них ви віддаєте перевагу? Чи могли б Ви сказати мені, чому ви віддаєте перевагу?

Я віддаю перевагу відкритого джерела products.Because Це дає кращі рішення і знизити вартість мого інвестиційного ..

Привіт,
Old 14 березня 2007, 10:10
Член групи

Абсолютно з відкритим вихідним кодом з багатьох причин, номер один з яких вартість.

Проблема виникає, коли у вас є сотні комп'ютерів у вашій компанії, знайти когось, щоб вирішити проблеми з ним. Microsoft підготувала багато людей, щоб зберегти свою продукцію, але знайти когось доглядати за пакетом програмного забезпечення відкритого джерела набагато складніше.
Old 14 березня 2007, 10:17
Адміністратор групи

У мене є хороший приклад з недавнім оновленням форуму.

Коли я встановив з відкритим вихідним кодом вільний, я натрапив на форумах майже ніякої підтримки, коли я захотів оголошення SEO моди т.д.

Vbulletin Однак немає 1 з підтримки як своїх платних і тільки мода від іншою оплачуваною організацій, як vBSEO.

З підтримкою кут Я вважаю за краще замість підтримки, а не економити на ціні.

Дейв.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 14 березня 2007, 10:27
Член групи

Я використовую Vbulletin і Miriad писаки і моди, перетворивши його в повністю робочий сайт, це дуже хороший програмний продукт.

Я можу погодитися з Дейвом з питання форумах, вільне програмне забезпечення не можуть бути підтримані, а також платити. Подумайте про це, люди на Vb виплачуються виправити наші проблеми, люди з проектів з відкритим кодом не є. Вони вирішують помилок в їх вільний час.
Old 15 2007 березень, 08:31
Член групи

Відкритий вихідний код технології можуть бути обняв якщо бюджет є стримуючим чинником. Проблеми, згадані про відкритих джерел є більш ніж на веб-скриптів. Є стабільні додатки з відкритим кодом з власною популярністю колегою. Наприклад GIMP для Photoshop, для Windows Linux, MySQL для MSSQL, і багато іншого. Зростаюча популярність відкритим вихідним кодом є скорочення витрат на власні програми. Нижній рядок має відкритий вихідний код програмного забезпечення та майнових можуть співіснувати.
Old 17 2007 березень, 06:24
Член групи

Мені подобається з відкритим вихідним кодом, тому що я хотів, що "зроби сам" сторони він має. Останнім часом компанії вже до покриттям, що порожній простір на службу, і вони також підтримують подій через пожертвування і це здорово.

Нічого дійсно вільний, у вас є витрати на гроші або час. Це добре, щоб мати можливість вибору.

Сандра.:)
Old 17 березня 2007, 21:08
Член групи

До певної міри я люблю обох! Тому що, якщо б я, щоб встановити ОС Linux на моєму комп'ютері, а потім вона буде нелегко, тому що я б незначну підтримку.

Якщо б я був для встановлення ОС Windows я знаю, що я хотів би бути підкріплені і не може піти не так!

Обидва мають і свої недоліки!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.