![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Відкритий вихідний код або мікро м'яких яку з них ви віддаєте перевагу? Чи могли б Ви сказати мені, чому ви віддаєте перевагу? Я віддаю перевагу відкритого джерела products.Because Це дає кращі рішення і знизити вартість мого інвестиційного .. Привіт, |
|
| |||
| |||
| Абсолютно з відкритим вихідним кодом з багатьох причин, номер один з яких вартість. Проблема виникає, коли у вас є сотні комп'ютерів у вашій компанії, знайти когось, щоб вирішити проблеми з ним. Microsoft підготувала багато людей, щоб зберегти свою продукцію, але знайти когось доглядати за пакетом програмного забезпечення відкритого джерела набагато складніше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є хороший приклад з недавнім оновленням форуму.
Коли я встановив з відкритим вихідним кодом вільний, я натрапив на форумах майже ніякої підтримки, коли я захотів оголошення SEO моди т.д. Vbulletin Однак немає 1 з підтримки як своїх платних і тільки мода від іншою оплачуваною організацій, як vBSEO. З підтримкою кут Я вважаю за краще замість підтримки, а не економити на ціні. Дейв. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я використовую Vbulletin і Miriad писаки і моди, перетворивши його в повністю робочий сайт, це дуже хороший програмний продукт. Я можу погодитися з Дейвом з питання форумах, вільне програмне забезпечення не можуть бути підтримані, а також платити. Подумайте про це, люди на Vb виплачуються виправити наші проблеми, люди з проектів з відкритим кодом не є. Вони вирішують помилок в їх вільний час. |
|
| |||
| |||
| Відкритий вихідний код технології можуть бути обняв якщо бюджет є стримуючим чинником. Проблеми, згадані про відкритих джерел є більш ніж на веб-скриптів. Є стабільні додатки з відкритим кодом з власною популярністю колегою. Наприклад GIMP для Photoshop, для Windows Linux, MySQL для MSSQL, і багато іншого. Зростаюча популярність відкритим вихідним кодом є скорочення витрат на власні програми. Нижній рядок має відкритий вихідний код програмного забезпечення та майнових можуть співіснувати. |
|
| |||
| |||
| Мені подобається з відкритим вихідним кодом, тому що я хотів, що "зроби сам" сторони він має. Останнім часом компанії вже до покриттям, що порожній простір на службу, і вони також підтримують подій через пожертвування і це здорово. Нічого дійсно вільний, у вас є витрати на гроші або час. Це добре, щоб мати можливість вибору. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| До певної міри я люблю обох! Тому що, якщо б я, щоб встановити ОС Linux на моєму комп'ютері, а потім вона буде нелегко, тому що я б незначну підтримку. Якщо б я був для встановлення ОС Windows я знаю, що я хотів би бути підкріплені і не може піти не так! Обидва мають і свої недоліки! |