![]() |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση από Windows Me σε Windows XP, ο καθένας μπορεί να μου πείτε πώς μπορώ να κάνω backup τα πάντα από το Outlook Express για μια εύκολη αποκατάσταση μετά την επανεγκατάσταση των Windows; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στο Outlook Express από το μενού της γραμμής εργαλείων βρει ...
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, αλλά βρήκα μια τέλεια λύση για να κρατήσει ασφαλή τα email μου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Outlook Express / Προβλήματα | mpenney | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 12 Οκτ 2008 01:51 |
| Outlook Express | Hemul14 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 26 Νοε 2007 11:01 |
| Μπορείτε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook Exp; | hodgey1968 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 13 Οκτ 2007 07:13 |
| Πρόβλημα Outlook Express 6 | HistoryGirl | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 09:33 |
| Χρήση του Outlook Express 1GB + | Yeppi0 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 13 | 15 Αυγ 2007 13:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |