по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Пакард Бел Master дискове не работят

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти февруари 2008, 12:54
Член Група

Default Пакард Бел Master дискове не работят

Хей,
Имам тези Пакард Бел Master дискове, който са използвали успешно много пъти преди, но по някаква причина те са просто спря да работи.

Процесът върви нормално най-напред като на компютъра започва да чете Диск 1, но след това тя ме пита за моята машина сериен номер, който да вмъкнете, и тогава ще получите съобщение, казвайки: "Грешка 2". Когато щракнете върху OK отнема ми черен екран след това пише "Изход от OEMSETUP"

Трябва да се отбележи, че процесът на възстановяване никога не използва за да ме питаш за сериен номер.

Моля, помогнете, ако е възможно. Аз съм отчаяна нужда от избърсване моя твърд диск и е само на шофиране ме стената.

Наздравици.
Old 20 февруари, 2008, 02:56
Член Група

Default Пакард Бел Master дискове не работят

Каква операционна система ще функционира и е на дискове? Windows Vista играе след определен размер на инсталацията от един и същи сериен номер.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Пакард Бел Easynote R1938 безжична Помощ gorevan В мрежа, модеми & VoIP 3 25 май 2008 г. 14:34
Пакард Бел TFT монитор ashmehta Графика на карти & Монитори 2 29 Jan 2008 12:14
Packard Бел 2422 chrisc90 PC & конзолата Gaming 2 4 януари 2008 18:59
За Хардуер В Пакард Бел 7650 Computer, от помощ бихте бъде оценена! CompMadness84 Общи Хардуер Чат 7 29 май 2007 г. 09:12
Пакард Бел Lappys jeystone Лаптопи, Mobiles & текст 2 7 май 2007 г. 07:24
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc