![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Имам тези Пакард Бел Master дискове, който са използвали успешно много пъти преди, но по някаква причина те са просто спря да работи. Процесът върви нормално най-напред като на компютъра започва да чете Диск 1, но след това тя ме пита за моята машина сериен номер, който да вмъкнете, и тогава ще получите съобщение, казвайки: "Грешка 2". Когато щракнете върху OK отнема ми черен екран след това пише "Изход от OEMSETUP" Трябва да се отбележи, че процесът на възстановяване никога не използва за да ме питаш за сериен номер. Моля, помогнете, ако е възможно. Аз съм отчаяна нужда от избърсване моя твърд диск и е само на шофиране ме стената. Наздравици. |
|
| |||
| |||
| Каква операционна система ще функционира и е на дискове? Windows Vista играе след определен размер на инсталацията от един и същи сериен номер. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пакард Бел Easynote R1938 безжична Помощ | gorevan | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 25 май 2008 г. 14:34 |
| Пакард Бел TFT монитор | ashmehta | Графика на карти & Монитори | 2 | 29 Jan 2008 12:14 |
| Packard Бел 2422 | chrisc90 | PC & конзолата Gaming | 2 | 4 януари 2008 18:59 |
| За Хардуер В Пакард Бел 7650 Computer, от помощ бихте бъде оценена! | CompMadness84 | Общи Хардуер Чат | 7 | 29 май 2007 г. 09:12 |
| Пакард Бел Lappys | jeystone | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 7 май 2007 г. 07:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |