![]() |
|
| |||
| |||
| Έι, Έχω αυτά τα Packard Bell Master δίσκους που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά για κάποιο λόγο έχουν μόλις σταμάτησε να λειτουργεί. Η διαδικασία προχωρά κανονικά ως πρώτες του υπολογιστή αρχίζει να διαβάσετε στο δίσκο 1, αλλά στη συνέχεια με ρωτά για το μηχάνημά μου αύξοντα αριθμό που θα εισαγάγετε και, στη συνέχεια, έχω ένα μήνυμα που λέει "Error 2". Όταν κάνω κλικ στο κουμπί ΟΚ λαμβάνει μου σε μια μαύρη οθόνη στη συνέχεια λέει "Έξοδος από OEMSETUP" Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία ανάκαμψης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ να με ρωτήσεις για τον ίδιο αύξοντα αριθμό. Παρακαλώ βοηθήστε αν είναι δυνατόν. Είμαι σε απελπιστική ανάγκη σκουπίζοντάς σκληρό δίσκο μου και είναι απλώς κινητήρια μου τον τοίχο. Εις υγεία. |
|
| |||
| |||
| Τι λειτουργικό σύστημα θα είναι σε λειτουργία και είναι σχετικά με την δίσκων; Τα Windows Vista μέχρι παίζει μετά από ένα ορισμένο ποσό της εγκατάστασης από τον ίδιο αύξοντα αριθμό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Packard Bell Easynote R1938 ασύρματη βοήθεια | gorevan | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25η Μαΐου 2008 14:34 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 29 Ιαν 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & Console Gaming | 2 | 4η Ιαν 2008 18:59 |
| Σχετικά με το υλικό στον υπολογιστή Packard Bell 7650, Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί! | CompMadness84 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 29 Μαΐου 2007 09:12 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7η Μαΐου 2007 07:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |