μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Packard Bell Master Disks Μην Εργασία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 12:54
Μέλος Ομάδα

Default Packard Bell Master Disks Μην Εργασία

Έι,
Έχω αυτά τα Packard Bell Master δίσκους που έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά για κάποιο λόγο έχουν μόλις σταμάτησε να λειτουργεί.

Η διαδικασία προχωρά κανονικά ως πρώτες του υπολογιστή αρχίζει να διαβάσετε στο δίσκο 1, αλλά στη συνέχεια με ρωτά για το μηχάνημά μου αύξοντα αριθμό που θα εισαγάγετε και, στη συνέχεια, έχω ένα μήνυμα που λέει "Error 2". Όταν κάνω κλικ στο κουμπί ΟΚ λαμβάνει μου σε μια μαύρη οθόνη στη συνέχεια λέει "Έξοδος από OEMSETUP"

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία ανάκαμψης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ να με ρωτήσεις για τον ίδιο αύξοντα αριθμό.

Παρακαλώ βοηθήστε αν είναι δυνατόν. Είμαι σε απελπιστική ανάγκη σκουπίζοντάς σκληρό δίσκο μου και είναι απλώς κινητήρια μου τον τοίχο.

Εις υγεία.
Old 20 Φεβρουαρίου 2008, 02:56
Μέλος Ομάδα

Default Packard Bell Master Disks Μην Εργασία

Τι λειτουργικό σύστημα θα είναι σε λειτουργία και είναι σχετικά με την δίσκων; Τα Windows Vista μέχρι παίζει μετά από ένα ορισμένο ποσό της εγκατάστασης από τον ίδιο αύξοντα αριθμό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Packard Bell Easynote R1938 ασύρματη βοήθεια gorevan Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 25η Μαΐου 2008 14:34
Packard Bell TFT Monitor ashmehta Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 29 Ιαν 2008 12:14
Packard Bell 2422 chrisc90 PC & Console Gaming 2 4η Ιαν 2008 18:59
Σχετικά με το υλικό στον υπολογιστή Packard Bell 7650, Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί! CompMadness84 Γενική Συζήτηση Hardware 7 29 Μαΐου 2007 09:12
Packard Bell Lappys jeystone Laptops, Κινητά & PDA 2 7η Μαΐου 2007 07:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.