![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Imam ti Packard Bell Master disk koji sam uspješno koristi više puta prije, ali iz nekog razloga oni su tek prestali raditi. Proces ide normalno prvo kao računalo počne čitati Disk 1, ali onda me pita za moj stroj serijski broj koji sam umetnuti, a zatim JA dobiti poruka kazivanje "Error 2". Našto JA kliknite OK je potrebno da me crno ekran onda kaže "Izlaz iz OEMSETUP" JA bi trebao bilješka taj oporavak obraditi nikad se mene pita za serijski broj. Ugoditi pomoć ako je moguće. Ja sam u potreba od očajne wiping moj hard disk i to upravo za vožnju po mene zid. Živjeli. |
|
| |||
| |||
| Koji operacijski sustav i je li pokrenut na diskovima? Windows Vista igra se nakon određenog iznosa instalaciju iz istog serijskog broja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Packard Bell Easynote R1938 beľične pomoć | gorevan | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. svibanj 2008 14:34 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Graphics Cards & Monitors | 2 | 29 siječanj 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & konzole Igre | 2 | 4. siječanj 2008 18:59 |
| O Hardver U Packard Bell 7650 Computer, bilo koji pomoć bi bilo poštovati! | CompMadness84 | General Hardware Chat | 7 | 29. svibanj 2007 09:12 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. svibanj 2007 07:24 |
| Thread Tools | |
| |