![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי אלה Packard Bell יחידת הדיסקים בו השתמשו בהצלחה פעמים רבות בעבר, אך מסיבה כלשהי הם פשוט הפסיקו לעבוד. התהליך ממשיך כרגיל כמו המחשב הראשון מתחיל לקרוא דיסק 1, אבל אז הוא שואל אותי את המספר הסידורי של המחשב בו אני הכנס, ואז אני מקבל הודעה אומר "שגיאה 2". לחץ על אישור כאשר אני לוקח לי מסך שחור ואז אומר "יציאה OEMSETUP" אני צריך לציין, כי תהליך ההבראה לא נהג לשאול אותי מספר סידורי. אנא עזור במידת האפשר. אני זקוקה נואשות נגוב שלי הכונן הקשיח וזה רק נסיעה אותי לקיר. לחיים. |
|
| |||
| |||
| באיזו מערכת הפעלה אתה מפעיל היא על הדיסקים? Windows Vista לאחר משחק סכום מסוים של ההתקנה מאותו מספר סידורי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Packard Bell Easynote R1938 האלחוטית עזרה | gorevan | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -25 במאי 2008 14:34 |
| Packard Bell צג TFT | ashmehta | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 29 ינואר 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 4th ינואר 2008 18:59 |
| אודות החומרה של המחשב Packard Bell 7650, any help would be appreciated! | CompMadness84 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 29 מאי 2007 09:12 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 7 מאי 2007 07:24 |
| שרשרת כלים | |
| |