mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Packard Bell Meistras Ratlankiai Don't Work

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 13, 2008, 12:54
Narys

Ei,
Turiu šių Packard Bell Meistras diskus kurį aš sėkmingai panaudota daug kartų ir anksčiau, tačiau dėl kažkokių priežasčių jie tiesiog nustojo veikti.

Procesas vyksta paprastai pirmiausia kaip kompiuteris pradeda skaityti diską 1, bet tada jis manes mano mašina serijos numerį, kurį aš Įterpti, tada gaunu pranešimą: "Klaida 2". Kai aš spustelėkite Gerai ji priima mane juodas ekranas tada sako: "Išeiti iš OEMSETUP"

Norėčiau atkreipti dėmesį, kad išieškojimo procesas niekada nesinaudojo paklausti man serijos numerį.

Prašome padėti, jei įmanoma. Man verkiant reikia ištrinti visą savo kietojo disko ir tai tik vairuotojo mane sienos.

Į sveikatą.
Old Vasaris 20, 2008, 02:56
Narys

Kokią operacinę sistemą Jūs rodyti ir dėl diskų? "Windows Vista" vaidina ne po tam tikrą įrenginį iš tos pačios serijos numerį.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.