менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Packard Bell майстер-дисків не працюють

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default Packard Bell майстер-дисків не працюють

Гей,
Я маю ці Packard Bell майстер-дисків, які я успішно використовується багато разів раніше, але чомусь вони просто перестали працювати.

Процес йде як завжди перший комп'ютер починає читати диск 1, а потім вона запитує мене, для моєї машини серійний номер, який я вставляю, а потім я отримую повідомлення: "Помилка 2". Коли я натискаю ОК у мене йде на чорний екран, потім каже: "Вихід з OEMSETUP"

Слід зазначити, що процес відновлення ніколи не питав мене на свій серійний номер.

Прохання допомогти, якщо це можливо. Я в дуже потребує очищення жорсткого диска і це просто зводить мене до стіни.

Ура.
Old 20 лютого 2008, 02:56
Член групи

Default Packard Bell майстер-дисків не працюють

Яку операційну систему Ви використовуєте, і на дисках? Windows Vista після прослуховування певної установки з тим самим серійним номером.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.