![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem Už jen přijít do držení notebooku s Windows Vista id rád oddíl pevného disku a instalaci xp tak i mají dvojí volbu boot ale nejste jisti, které je nejlepší software na to na Vista tak potřebné rady a hledali jeho chod Home Premium v. pomalé, ale díky za radu
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se na tohle ZDE, Mělo by vám pomoci
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| nazdraví M8 , když se pokusí o nové / s dodána
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| hi M8 Což je, jak jsou popsány kroky 1-4, ale kdy, když to restartoval couldnt najít novou jednotku, a já jsem ztratil 30GB, jakékoli nápady, jak se dostat zpět?
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste vytvořil nový oddíl? ..... Pokud ne, jděte na Ovládací panely / Nástroje pro správu / Správa počítače / Správa disků .... měli byste vidět nepřidělené místo, ze kterého můžete vytvořit oblast.
| |||
| |||
| promiň za přijetí mého času reagovat philthomas, když jsem se na disk c z mého počítače má asi 90 GB prostoru, kdy v disk management ukazuje 127gigabajt a žádné nepřidělené místo, takže se zdá, že to zmizelo
|
| |||
| |||
| takže jakékoliv nápady, jak získat zpět chlapi?
|
| |||
| |||
| Můžeš udělat snímek obrazovky co zobrazuje v nástroji Správa disků |
|
| |||
| |||
| se snažili udělat náhled obrazovky, ale zdá se, že doesnt práce, ale stále ve stejné poloze s ztratilo 30 GB pevného disku
|
| |||
| |||
| Můžeš popsat, co přesně se zobrazuje v nástroji Správa disků pak .... ve střední panel na horní a dolní straně okna. Zní mi to jako kdyby jste úspěšně scvrkl na C: disk, ale není vytvořen nový oddíl, ale je těžké radit vám správně, aniž by viděl, co jste viděli |