![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Μόλις τεθεί σε κατοχή ενός φορητού υπολογιστή με Windows Vista id επιθυμούσατε να διαμέρισμα του σκληρού δίσκου και εγκατάσταση xp έτσι έχω μια διπλή επιλογή εκκίνησης, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό να το κάνει για vista οπότε χρειάζεται συμβουλές και αναζήτησε τη λειτουργία των εσωτερικών πριμοδότησης κατά αργή και αν ευχαριστώ για συμβουλές
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ΕΔΩ, Θα πρέπει να σας βοηθήσουν να
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| cheers M8 Θα το δοκιμάσουμε κατά την κατάρτιση του νέου O / S παραδοθεί
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| γεια M8 Μήπως τα βήματα που περιγράφονται από 1-4, αλλά όταν όταν rebooted couldnt θα βρείτε το νέο δίσκο, και έχω χάσει 30GB, καμία ιδέα για το πώς να πάρετε πίσω;
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δημιουργηθεί το νέο διαμέρισμα; ..... αν δεν πηγαίνετε στο Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management .... θα πρέπει να δείτε αδιάθετους χώρο, με την οποία για να δημιουργήσετε το διαμέρισμα.
| |||
| |||
| λύπη μου για τη λήψη του χρόνου ανταπόκρισης philthomas, όταν κοιτάζω τον γ οδήγησης από τον υπολογιστή μου έχει περίπου 90gb του χώρου, όταν στο δίσκο διαχείριση δείχνει 127gb και δεν αδιάθετους χώρος έτσι φαίνεται να έχει εξαφανιστεί
|
| |||
| |||
| έτσι οποιαδήποτε ιδέα πώς να ανακτήσετε ξανά παιδιά;
|
| |||
| |||
| Μπορείς να το κάνεις ένα στιγμιότυπο οθόνης του τι δείχνει στην Διαχείριση δίσκων |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήσαμε να κάνουμε οθόνη shot doesn't αλλά φαίνεται να παραμένει στην εργασία, αλλά ίδια θέση έχοντας χάσει 30 GB του σκληρού δίσκου
|
| |||
| |||
| Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς ό, τι εμφανίζεται στη Διαχείριση δίσκων τότε .... στην κεντρική επιτροπή της άνω και κάτω παράθυρα. Ακούγεται σαν να μου έχετε επιτυχία συρρικνωθεί το C: Drive, αλλά δεν δημιούργησε το νέο διαμέρισμα, αλλά είναι δύσκολο να σας συμβουλεύσει σωστά, χωρίς να βλέπουμε αυτό που βλέπουμε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Εγκατάσταση των Windows και στεγανοποίηση 500Gb Seagate σκληρό δίσκο | kristijan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Ιουν 2009 04:02 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Διαμέριση νέο σκληρό δίσκο | davo57 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 11 Αυγ 2008 02:51 |
| Διαχωρισμός των Hard Drive | jaycrooks | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 22 Ιαν 2008 19:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |