![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima Su tek došli u posjed laptop sa Windows Vista id želite particionirati hard disk i instalirati xp pa imam dual boot opciju, ali ne znam koji je najbolji softver za napraviti Internet na Vidik tako potrebna i tražio savjet svojim prikazivanjem Home Premium v sporo iako hvala za savjete
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bacite pogled na ovo OVDJE, Trebala bi vam pomoći u
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| nazdravlje m8 htijenje probati Internet našto novo o / isporučen s
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi m8 Jeste korake 1-4 kako je opisano, ali kad kad se to ponovno podizanje sustava couldnt pronašli novi pogon, I sam izgubio 30GB, bilo koji ideja kako to get it back?
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ste stvorili novu particiju? ..... ako ne, idite na Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management .... trebali biste vidjeti nedodijeljeni prostor, s kojim se stvorili particije.
| |||
| |||
| ispričavam se za poduzimanje moje vrijeme reagirati philthomas, kada sam pogled na C voziti from moj računalo ima oko 90gb prostora, kada je u Disk Management pokazuje 127gb i niti nedodijeljeni prostor tako da izgleda kao da su nestali
|
| |||
| |||
| pa bilo koji ideja kako da ga preuzeli dečki?
|
| |||
| |||
| Možete li napraviti screen shot što pokazuje u Disk Management |
|
| |||
| |||
| su pokušali napraviti screen shot, ali se čini da rade, ali još uvijek u istom položaju što izgubio od 30 GB hard disk
|
| |||
| |||
| Možete li opisati točno što je prikazano u Disk Management onda .... u Centralnoj prozora gornjeg i donjeg prozora. To mi zvuči kao da ste uspješno shrunk C: diska, ali ne i stvorili novu particiju, ali teško je savjetovati vas pravilno, bez da vide ono što vidite |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Instaliranje sustava Windows i 500Gb SEAGATE particioniranje diska | Kristijan | Windows Operating Systems | 1 | 9. lipnja 2009 04:02 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Partitioning novi tvrdi disk | davo57 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 11. kolovoz 2008 02:51 |
| Particioniranje tvrdog diska | jaycrooks | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 22 siječanj 2008 19:00 |
| Thread Tools | |
| |