![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Nemrég lépett birtokában egy laptop, Windows Vista id szeretné partíciót a merevlemez és telepíteni XP Szóval van egy dual boot opciót, de nem biztos abban, hogy melyik a legjobb szoftver erre a kilátás így tanácsot szükség, és kérték a működési Home Premium kontra bár Kösz, hogy tanácsot
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezt nézd meg IDE, Meg kell segíteni
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| cheers m8 megpróbálja azt, amikor az új o / s szállított
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| hi m8 Vajon a lépéseket ismertetett 1-4 de ha ha újraindította azt couldnt találni az új meghajtót, és én elveszett 30GB, valami ötleted, hogy hogyan értem haza?
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van létre az új partíciót? ..... ha nem, akkor a Vezérlőpult / Admin Eszközök / Számítógép-kezelés / Lemezkezelés .... Látnia kell osztott térben, mely megteremti a partíció.
| |||
| |||
| sajnálom hogy én időben reagál philthomas, amikor ránézek a C meghajtót a számítógépet, hogy kb 90gb üres hely, ha a lemez kezelése azt mutatja, 127gb, és nem szabad területére, úgy tűnik, hogy eltűnt
|
| |||
| |||
| Így bármilyen ötleteket, hogyan lehet letölteni vissza fiúk?
|
| |||
| |||
| Meg tudod csinálni a képernyő szemcsésedik, mit mutat a Lemezkezelés |
|
| |||
| |||
| próbálták ezt doesnt képernyő szemcsésedik, de úgy tűnik, hogy működik, de továbbra is ugyanabban a helyzetben miután elvesztette a 30 GB-os merevlemez
|
| |||
| |||
| Meg tudja pontosan leírja, mi látható Lemezkezelés aztán .... A közép panel alsó és felső ablakokat. Úgy hangzik, mintha nekem Sikeresen zsugorodott a C: meghajtó, de nem teremtette meg az új partíció, de ez nehéz Önt megfelelően, anélkül, hogy látta, amit lát |