![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם עתה נכנסים החזקה של מחשב נייד עם Windows Vista מזהה כמו לחלק את הדיסק הקשיח ולהתקין XP אז יש לי אפשרות אתחול כפול, אבל לא בטוח שנמצא את התוכנה הטובה ביותר לעשות זאת היא על Vista ו ביקש ייעוץ הצורך מפעיל את Home Premium V איטי למרות תודה על העצה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תסתכל על זה כאן, הוא אמור לעזור לך
|
| |||
| |||
| Cheers m8 תנסה את זה בעת החדשה O / S מסירת
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| היי m8 האם את הפעולות כמתואר מ 1-4 אבל כאשר כשהוא rebooted למצוא אותו couldnt הכונן החדש, ואני איבדו 30gb, כל רעיונות כיצד לקבל אותו בחזרה?
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יצרת את המחיצה החדשה? ..... אם לא, עבור אל לוח הבקרה / כלי ניהול / ניהול מחשב / ניהול דיסקים .... אתה צריך לראות unallocated שטח, בו כדי ליצור את המחיצה.
| |||
| |||
| מצטער על שהקדשת את הזמן להגיב philthomas, כשאני מסתכל על כונן C של המחשב שלי יש לו עוד על שטח של 90gb, כאשר ב 'ניהול דיסקים' הוא מראה 127gb שטח unallocated ולא כל כך נראה שיש נעלמו
|
| |||
| |||
| כל כך רעיונות איך למשוך אותה בחזרה חבר 'ה?
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לעשות מסך של מה ירו מופעים ב 'ניהול דיסקים |
|
| |||
| |||
| ניסית לעשות למסך ירו אבל נראה doesn't לעבוד, אך עדיין נתקל באותה עמדה איבד 30 GB של הכונן הקשיח
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לתאר מה בדיוק מוצג ב 'ניהול דיסקים' אז .... במרכז הפאנל התחתון והעליון של Windows. זה נשמע לי כאילו יש לך בהצלחה shrunk C: הכונן, אך לא יצר את המחיצה החדשה, אך קשה לייעץ לך כראוי, בלי לראות מה אתה רואה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| התקנת Windows ו מחיצות 500Gb Seagate כונן קשיח | kristijan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יוני 2009 04:02 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| מחיצות כונן קשיח חדש | davo57 | כוננים & נשלפת | 6 | 11th אוגוסט 2008 02:51 |
| מחיצות של כונן קשיח | jaycrooks | כוננים & נשלפת | 3 | 22 ינואר 2008 19:00 |
| שרשרת כלים | |
| |