![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Ką tik atėjo į turėti nešiojamąjį kompiuterį su Windows Vista ID kaip suskaidyti standųjį diską ir įdiegti XP, todėl aš turiu dvigubą paleidimo galimybe, bet nežinote, kuri yra geriausia programa tai daryti ant Vista taigi reikia patarimo ir reikalavimai jos eksploatavimo Home Premium prieš lėtai, nors Ačiū už patarimus
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Take a look at this ČIA, Jis turėtų padėti
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Cheers m8 pasistengsime ją, kai nauja o / s pateikti
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Hi m8 Ar žingsniai, kaip aprašyta 1-4, tačiau kai kada ją paleisti jį couldnt rasti naują diską, ir aš neteko 30gb, bet apie tai, kaip gauti ją atgal idėjų?
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs sukūrėte naują skyrių? ..... jei ne, eikite į Control Panel / Admin Tools / Computer Management / Disk Management .... turėtumėte pamatyti nepaskirstytą erdvė, su kuriuo būtų galima sukurti disko.
| |||
| |||
| Sorry for taking my time reaguoti philthomas, kai aš žiūriu į C diską iš mano kompiuterio ji vietos apie 90gb, kai į disko valdymo tai rodo 127gb, bet ne nepaskirstytą erdvėje taip atrodo, dingo
|
| |||
| |||
| todėl kokių nors idėjų, kaip gauti ją atgal guys?
|
| |||
| |||
| Ar galima padaryti fotografiją ekrano, kas rodo į Disk Management " |
|
| |||
| |||
| bandė padaryti ekrano fotografiją, bet atrodo doesnt dirbti, bet vis dar toje pačioje vietoje prarado 30 GB kietasis diskas
|
| |||
| |||
| Ar galite tiksliai aprašyti, kas parodyta Disk Management tada .... Centrinės komisijos viršutinės ir apatinės langai. Jis skamba man kaip nors jums buvo sėkmingai sumažėjo diske C:, tačiau nebus sukurta naujų pertvarų, tačiau tai yra sunku tinkamai patarti, tačiau matome, ką jūs matote, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Diegimas Windows ir pertvaros 500Gb Seagate "kietasis diskas | Kristijan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 birželis 2009 04:02 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Žymėjimo naują kietąjį diską | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | Rugpjūtis 11, 2008 02:51 |
| Žymėjimo Hard Drive | jaycrooks | Drives & Removable Media | 3 | 22 sausis 2008 19:00 |
| Temos įrankiai | |
| |