![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Właśnie weszła w posiadanie komputera z systemem Windows Vista Chcę partycji dysku twardego i zainstalowanie XP i tak mają możliwość podwójnego rozruchu, ale nie masz pewności, co jest najlepsze oprogramowanie to zrobić na widok tak potrzebnych porad i poszukiwać jej funkcjonowania Home Premium przeciwko choć powoli dzięki za radę
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapoznaj się z tym TUTAJ, Powinno pomóc
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| cheers m8 będzie próbował ją, gdy nowe o / s dostarczone
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| hi m8 Czy jak opisano kroki od 1-4, ale kiedy kiedy uruchomiony ponownie couldnt go znaleźć nowego dysku, i Zgubiłem 30gb, wszelkie pomysły na jej powrót?
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy stworzył nową partycję? ..... jeżeli nie, przejdź do Panel sterowania / Narzędzia Administrator / Zarządzanie komputerem / Zarządzanie dyskami .... powinieneś zobaczyć nieprzydzielone miejsce, z którym do tworzenia partycji.
| |||
| |||
| Przepraszamy za poświęcenie czasu mojej odpowiedzi philthomas, Kiedy patrzę na dysku C z mojego komputera ma około 90gb miejsca podczas zarządzania dyskami pokazuje 127gb i nie nieprzydzielone miejsce, dlatego wydaje się, że zniknął
|
| |||
| |||
| więc wszelkie pomysły, aby pobrać go z powrotem faceci?
|
| |||
| |||
| Czy możesz zrobić zdjęcie ekranu, co pokazuje Zarządzanie dyskami |
|
| |||
| |||
| próbowałem zrobić zdjęcie ekranu doesnt ale wydaje się działać, ale wciąż w tym samym położeniu, mająca stracił 30 GB dysk twardy
|
| |||
| |||
| Czy może Pan opisać dokładnie to, co jest wyświetlane w oknie Zarządzanie dyskami to .... w centralnym panelu górne i dolne okna. Brzmi to dla mnie jak masz choć z powodzeniem skurczył dysku C:, ale nie stworzył nową partycję, ale trudno jest doradzić właściwie bez widząc, co oglądasz |