![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým Už len prísť do vlastnenia notebooku s Windows Vista id rád oddiel pevného disku a inštaláciu xp tak aj majú dvojakú voľbu boot ale nie ste istí, ktoré je najlepšie softvér na to na Vista tak potrebné rady a hľadali jeho chod Home Premium v. pomalé, ale díky za radu
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa na tohle TU, Malo by vám pomôcť
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| nazdraví M8 , Keď sa pokúsi o nové / s dodaná
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| hi M8 Čo je, ako sú opísané kroky 1-4, ale kedy, keď to restartoval couldnt nájsť novú jednotku, a ja som stratil 30GB, akékoľvek nápady, ako sa dostať späť?
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste vytvoril nový oddiel? ..... Ak nie, choďte na Ovládací panel / Nástroje na správu / Správa počítača / Správa diskov .... mali by ste vidieť nepridelené miesto, z ktorého môžete vytvoriť oblasť.
| |||
| |||
| promiň za prijatie môjho času reagovať philthomas, keď som sa na disk c z môjho počítača má asi 90 GB priestoru, keď v disk management ukazuje 127gigabajt a žiadne nepridelené miesto, takže sa zdá, že to zmizlo
|
| |||
| |||
| takže akékoľvek nápady, ako získať späť chlapi?
|
| |||
| |||
| Môžeš urobiť snímku obrazovky čo zobrazuje v nástroji Správa diskov |
|
| |||
| |||
| sa snažili urobiť náhľad obrazovky, ale zdá sa, že doesnt práce, ale stále v rovnakej polohe s stratilo 30 GB pevného disku
|
| |||
| |||
| Môžeš popísať, čo presne sa zobrazuje v nástroji Správa diskov potom .... v strednej panel na hornej a dolnej strane okna. Znie mi to ako keby ste úspešne scvrknuté na C: disk, ale nie je vytvorený nový oddiel, ale je ťažké radiť vám správne, bez toho, aby videl, čo ste videli |