![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Поздрав свима
Су тек дошли у посјед лаптоп са Уиндоус Виста ид желите партиционирати хард диск и инсталирате ксп па имам дуал боот опцију, али не знам који је најбољи софтвер за радити то на Видик тако потребна и тражио савет својим приказивањем Хоме Премиум в споро иако хвала за савете
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Баците поглед на ово ОВДЈЕ, Требало би вам помоћи у
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
наздравље м8
воља пробати то нашто ново о / испоручен са
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Хи м8
Јесте кораке 1-4 како је описано, али кад кад се то поново подизање система цоулднт пронашли нови погон, И сам изгубио 30ГБ, било који идеја како то гет ит бацк?
![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да ли сте креирали нову партицију? ..... ако не, идите на Цонтрол Панел / Админ Тоолс / Цомпутер Манагемент / Диск Манагемент .... требало би да видите недодијељени простор, са којим се створили партиције.
|
|||
|
|||
|
извињавамо се за предузимање моје време одазива пхилтхомас, када сам поглед на Ц возити из мој рачунар има око 90гб простора, када је у Диск Манагемент показује 127гб и нити недодијељени простор тако да изгледа као да су нестали
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
па било који идеја како да га преузели момци?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Можете ли направити сцреен схот што показује у Диск Манагемент
|
|
|
|||
|
|||
|
су покушали да направим сцреен схот, али се чини да раде, али још увек у истом положају што изгубио од 30 ГБ хард диск
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Можете ли описати тачно што је приказано у Диск Манагемент онда .... у Централној прозора горњег и доњег прозора.
То ми звучи као да сте успешно схрунк Ц: диска, али не и креирали нову партицију, али тешко је саветовати вас правилно, без да виде оно што видите
|