![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar Sadece Windows Vista ile bir dizüstü sahip çıkmak mı sabit sürücüsünü bölümlemek ve bu yüzden bir çift önyükleme seçeneği ancak Vista'da bunu yapmak için en iyi yazılım çok tavsiye gerekli ve aranan emin değiller XP yüklemek gibi kimlik ile çalışan Home Premium V olsa yavaş tavsiye için teşekkürler
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şuna bir bak BURAYA, Bu size yardımcı olacaktır
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| şerefe M8 ne zaman yeni bir o / teslim s çalışacağız
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba M8 Gibi adımlar mı 1-4 gelen ama zaman zaman bu yeni sürücüyü bulmak couldnt yeniden başlatılması, ve i nasıl geri dönmek için herhangi bir fikir 30GB kaybettik?
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Yeni bölüm oluşturuldu mu? ..... / Yönetimsel Araçlar Denetim Masası gitmek değilse / Bilgisayar Yönetimi / Disk Yönetimi .... sen, bu da bölüm oluşturmak için yer ayrılmamış görmelisiniz.
| |||
| |||
| philthomas yanıt, ben bu konuda 90gb mekan, zaman ve ayrılmamış alan bu gibi 127gb gösterir disk yönetimi ortadan kayboldu olmalıdır benim bilgisayardan c sürücüsüne bak benim zaman ayırdığınız için üzgünüm
|
| |||
| |||
| Bunu herhangi bir fikir nasıl çocuklar geri almak için?
|
| |||
| |||
| Ne Disk Yönetimi gösteren bir ekran resmini yapabilir misin |
|
| |||
| |||
| Ekran resmi ama doesnt yapmaya çalıştık çalışma ama hala aynı konumda görünüyor disk 30 GB kaybetmiş olan
|
| |||
| |||
| Size tam olarak ne Diske gösterilir tarif edebilir misiniz Yönetimi sonra .... bir orta masası ve alt pencerelerin üst. Sanki başarıyla C: Sürücü daraltılmış varsa bana, ancak yeni bölüm oluşturmadıysanız, ancak düzgün danışmanlık, ne görüyorsanız görmeden zor |