![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт усім
Тільки що повернувся у своє розпорядження ноутбук з Windows Vista ID хотіли розділу жорсткого диска і встановити XP тому в мене подвійне опції завантаження, але не впевнений, що є кращим програмним забезпеченням робити це на перспективу такої рекомендації, необхідні і прагнули його роботи в Home Premium хоч і повільний Дякуємо за поради
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Погляньте на це ТУТЦе має допомогти вам
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Cheers M8
постараюсь, коли поставлятися з новою O /
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт M8
Хіба кроки як це описано в 1-4, але коли при перезавантаженні Couldnt знайти новий диск, і я втратив 30GB, будь-які ідеї про те, як повернути її назад?
![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви створили новий розділ? ..... Якщо ні, то зайдіть в Панель управління / Admin Tools / Управління комп'ютером / Керування дисками .... Ви повинні побачити незайнятого простору, з якими для створення розділу.
|
|||
|
|||
|
Извините за то мої відповіді philthomas час, коли я дивлюся на диску C з мого комп'ютера вона має близько 90gb простору, коли в Управління дисками "він показує 127gb і не незайняте простір так здається, зникли
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
тож будь-які ідеї, як отримати його назад, хлопці?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Чи можете ви зробити знімок екрану показує, що в "Керування дисками"
|
|
|
|||
|
|||
|
спробував зробити постріл doesn't екрані, але здається, що працюють, але все ще в тому ж положенні втратили 30 Гб жорсткого диска
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Чи можете ви точно описати те, що показано в "Керування дисками" то .... На панелі Центральний верхній і нижній Windows.
Це звучить для мене як ніби ви успішно зменшила диск С:, але не створила новий розділ, але це важче, щоб повідомити, що ви правильно, не бачачи, що ви бачите
|