![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| reći da želite particionirati jedna HD i youve kupljeno ili izgrađeno novo računalo Kako ste to učiniti mislim znam theres softvera poput čarobne particija itd itd, ali ima na Windows platformi, kako se vaš HD particiju ako je dobio havnt prozora / o / S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A XP ili Vista CD-a mogu particionirati disk, tako da će Linux CD-a.
| |||
| |||
| Znam prozori partiton za vas, ali ive čuti Najam Windows particiju za vas nije tako dobra kao što partitioing koristeći odgovarajuće dobar alat za particioniranje |
|
| |||
| |||
| Što si čuo je smeće, a particija particije particije bez obzira na to. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Particioniranje diska | redden137 | Općenito Software Chat | 13 | 28. prosinac 2008 11:57 |
| Partitioning novi tvrdi disk | davo57 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 11. kolovoz 2008 02:51 |
| Particioniranje tvrdog diska | jaycrooks | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 22 siječanj 2008 19:00 |
| Partitioning | wolfx28 | Linux OS i alternativna | 2 | 31. kolovoz 2007 08:43 |
| Particioniranje diska | VJH | Općenito Software Chat | 5 | 26. kolovoz 2007 01:21 |
| Thread Tools | |
| |