![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, имам настолен компютър Compaq, че няма да стартирате от диска дома XP издание. Ето какво се случва. Сложих в компактдиска и рестартирайте Comp. След това го показва "Натиснете произволен клавиш, за да стартирате от CD ..." В диалоговия времето започва и .... се появява след думата CD. В този момент, ако натиснете клавиш клавиатурата ще направите едно от следните две неща 1) таймерът ще спре в "от CD ..." и то няма да зарежда от диск 2) таймерът няма да спре и Comp ще стартира нормално Аз съм с помощта на USB клавиатура за това, но съм пробвал го включвате към PS / 2 и да получа подобен мрачен резултати. Всички предложения или workarounds Ще опитам да бъда много оценявам . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB клавиатура няма да работи в DOS.
| |||
| |||
| Добре, точка взети. Ползвал съм един PS / 2 към USB преобразувател за отстраняване на клавиатура към PS / 2 клавиатура слот. Същия проблем. Трябва ли приели за тези неща? Целта ми сега за този начин се справя чиста инсталация на XP. Избършете всички стари неща на разстояние и да започнете нов. |
|
| |||
| |||
| Имам проблеми с USB устройства по време на пост фаза. Обърнете внимание на вашата клавиатура. Доза го светне на всички? Ако не получите отговор по време на зареждане, но тя светва, когато Windows стартира след ID намери редовен ps2 клавиатура. Имах същия проблем, когато исках да преинсталирате XP. Аз съм също с помощта на евтини $ 10 USB клавиатура, така че може да е причината беше изостава по време на броя голо възвишение. |
|
| |||
| |||
| Да, ще светне понякога, а понякога го няма. Когато се светне, аз ще натискане на клавиш и "обувка от диск диалог" ще се замразява. Това съм аз карам ядки ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| Диск Обувка не успеят ...? | ikitikitembo | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 19:08 |
| Първо XP Инсталирайте; диск Обувка Неспазването. САТАНА HDD | mosseye | Windows операционни системи | 3 | 21-ви септември 2007 04:59 |
| Помощ! Дискът е невалиден след като се опитва да дуел-обувка | yellowbus | Windows операционни системи | 4 | 15 Авг 2007 15:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |