menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

PC není možné zavést systém z disku: Help Pls ...

Reply

Thread Nástroje
Old 9 prosince 2007, 11:36
Nový člen skupiny

Default PC není možné zavést systém z disku: Help Pls ...

Čau kluci, mám Compaq stolního počítače, který nebude boot z XP Home Edition disk. Zde je, co se stane. Já jsem na CD a restartujte comp. Poté se zobrazí "Stiskněte libovolnou klávesu pro start z CD ..." O načasování a dialog začíná .... jeví za slovo CD. V tomto bodě, pokud stisknutí klávesové klíč je to jedna ze dvou věcí

1) časovače se zastaví na "z CD ..." a to nebude boot z disku

2) časovač se nezastaví a bude comp boot jako normální

Jsem pomocí USB klávesnice pro toto, ale já jsem se pokusil ji připojováním do PS / 2 a já si podobně tristní výsledky. Jakékoli návrhy či řešení bych mohl zkusit by se velmi oceňována .
Old 9 prosince 2007, 12:07
Administrátor Skupina

USB klávesnice nebude fungovat v systému DOS.

Z jakého důvodu jste chtěla boot z XP CD?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 prosince 2007, 19:26
Nový člen skupiny

Ok, bod brát. Jsem používal PS / 2 na USB převodník se zapojte klávesnici na PS / 2 klávesnice, slot. Stejný problém. Mám každém příjemci této věci?

Moje účely nyní k tomu co dělá čistou instalaci XP. Otřete všechny staré věci vypnout a začít od nového.
Old 9 prosince 2007, 21:24
Nový člen skupiny

Mám problémy s USB zařízení během post fáze. Věnujte pozornost na klávesnici. Dávka se rozsvítí na všech? Nemáte-li dostat odpověď během boot ale svítí při spuštění systému Windows pak id najít pravidelný PS2 klávesnice. Měl jsem stejný problém, když jsem chtěl přeinstalovat XP. Jsem také pomocí levných $ 10 USB klávesnici tak, že by mohl být důvod, proč bylo zaostává za odpočítávat.
Old 16.prosince 2007, 12:38
Nový člen skupiny

Jo, to bude svítit někdy a někdy ne. Když se rozsvítí, uvidíme stiskněte klávesu a 'boot z disku' dialog mrazem. To mi mechanik ořechy ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků ve0804 Drives & Removable Media 6 14. května 2009 14:42
Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. března 2009 17:39
Disk Zavádecí poruše ...? ikitikitembo Operační systémy Windows 1 29. prosince 2007 19:08
První XP Instalace; Disk Zavádecí Porucha. SATA HDD mosseye Operační systémy Windows 3 21. Září 2007 04:59
Nápověda! Disk je neplatná po pokusu o souboj-boot yellowbus Operační systémy Windows 4 15. srpna 2007 15:30
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.