![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Čau kluci, mám Compaq stolního počítače, který nebude boot z XP Home Edition disk. Zde je, co se stane. Já jsem na CD a restartujte comp. Poté se zobrazí "Stiskněte libovolnou klávesu pro start z CD ..." O načasování a dialog začíná .... jeví za slovo CD. V tomto bodě, pokud stisknutí klávesové klíč je to jedna ze dvou věcí 1) časovače se zastaví na "z CD ..." a to nebude boot z disku 2) časovač se nezastaví a bude comp boot jako normální Jsem pomocí USB klávesnice pro toto, ale já jsem se pokusil ji připojováním do PS / 2 a já si podobně tristní výsledky. Jakékoli návrhy či řešení bych mohl zkusit by se velmi oceňována . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB klávesnice nebude fungovat v systému DOS.
| |||
| |||
| Ok, bod brát. Jsem používal PS / 2 na USB převodník se zapojte klávesnici na PS / 2 klávesnice, slot. Stejný problém. Mám každém příjemci této věci? Moje účely nyní k tomu co dělá čistou instalaci XP. Otřete všechny staré věci vypnout a začít od nového. |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s USB zařízení během post fáze. Věnujte pozornost na klávesnici. Dávka se rozsvítí na všech? Nemáte-li dostat odpověď během boot ale svítí při spuštění systému Windows pak id najít pravidelný PS2 klávesnice. Měl jsem stejný problém, když jsem chtěl přeinstalovat XP. Jsem také pomocí levných $ 10 USB klávesnici tak, že by mohl být důvod, proč bylo zaostává za odpočítávat. |
|
| |||
| |||
| Jo, to bude svítit někdy a někdy ne. Když se rozsvítí, uvidíme stiskněte klávesu a 'boot z disku' dialog mrazem. To mi mechanik ořechy ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. května 2009 14:42 |
| Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. března 2009 17:39 |
| Disk Zavádecí poruše ...? | ikitikitembo | Operační systémy Windows | 1 | 29. prosince 2007 19:08 |
| První XP Instalace; Disk Zavádecí Porucha. SATA HDD | mosseye | Operační systémy Windows | 3 | 21. Září 2007 04:59 |
| Nápověda! Disk je neplatná po pokusu o souboj-boot | yellowbus | Operační systémy Windows | 4 | 15. srpna 2007 15:30 |
| Thread Nástroje | |
| |