μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Υπολογιστή δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από το δίσκο: Βοήθεια Pls ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Δεκεμβρίου 2007, 11:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Υπολογιστή δεν είναι δυνατή η εκκίνηση από το δίσκο: Βοήθεια Pls ...

Γεια σου ρε παιδιά, πήρα ένα Compaq desktop PC που δεν θα ξεκινήσουν από τα XP Home Edition δίσκο. Ορίστε τι συμβαίνει. Έβαλα στο CD και επανεκκίνηση του comp. Στη συνέχεια, εμφανίζει "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από CD ..." Η χρονική στιγμή την έναρξη διαλόγου και .... εμφανίζεται μετά από τη λέξη CD. Σε αυτό το σημείο, αν πατάτε ένα πλήκτρο του πληκτρολογίου, θα κάνουμε ένα από τα δύο πράγματα

1) θα σταματήσει το χρονόμετρο στο "από το CD ..." και δεν θα έχει εκκίνηση από δισκέτα

2) το χρονόμετρο δεν θα σταματήσει και το comp θα εκκίνησης ως κανονική

Είμαι χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο USB για αυτό, αλλά έχω δοκιμάσει το συνδέσετε με την PS / 2 και έχω παρόμοια αποτελέσματα μελαγχολική. Κάθε πρόταση ή εναλλακτικούς θα μπορούσα να προσπαθήσω θα είναι ιδιαίτερα .
Old 9 Δεκεμβρίου 2007, 12:07
Διαχειριστής Ομάδα

USB πληκτρολόγιο δεν θα λειτουργήσει σε DOS.

Για ποιο λόγο να θέλω να είσαι εκκίνησης των XP CD;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Δεκεμβρίου 2007, 19:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Ok, το σημείο που λαμβάνονται. Έχω χρησιμοποιήσει ένα PS / 2 με μετατροπέα USB για σύνδεση με το πληκτρολόγιο το πληκτρολόγιο PS / 2 υποδοχή. Το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάθε αγοραστές για αυτά;

Σκοπός μου τώρα για να γίνει αυτό κάνει μια καθαρή εγκατάσταση των XP. Σκουπίστε όλα τα παλιά πράγματα εκτός από τα νέα και να αρχίσει.
Old 9 Δεκεμβρίου 2007, 21:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Είχα προβλήματα με USB συσκευές κατά τη διάρκεια της φάσης μετά. Πληρώστε την προσοχή σας στο πληκτρολόγιο. Δόση που ανάβει σε όλα; Εάν δεν έχετε καμία απάντηση στη διάρκεια της εκκίνησης αλλά ανάβει κατά την εκκίνηση των Windows τότε id βρούμε μια τακτική ps2 πληκτρολόγιο. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν ήθελα να επανεγκαταστήσετε XP. Είμαι, επίσης, χρησιμοποιώντας ένα φθηνό $ 10 USB πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο είχε μείνει κατά την αντίστροφη μέτρηση.
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 12:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, θα ανάβει μερικές φορές και κάποιες φορές δεν θα είναι. Όταν ανάβει το κάνει, εγώ θα πιέσετε ένα πλήκτρο και το "εκκίνηση από δισκέτα" διάλογο θα παγώσει. Αυτό οδηγεί καρύδια μου ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk ve0804 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 14 Μαΐου 2009 14:42
Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter joebeaven Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 10 18 Μαρ 2009 17:39
Boot Disk Fail ...; ikitikitembo Λειτουργικά συστήματα Windows 1 29 Δεκ. 2007 19:08
Πρώτη Εγκατάσταση XP? Boot Disk αποτυχία. HDD SATA mosseye Λειτουργικά συστήματα Windows 3 21η Σεπ 2007 04:59
Βοήθεια! Disk είναι άκυρη αφού προσπαθεί να μονομαχία εκκίνησης yellowbus Λειτουργικά συστήματα Windows 4 15 Αυγ 2007 15:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.