![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, πήρα ένα Compaq desktop PC που δεν θα ξεκινήσουν από τα XP Home Edition δίσκο. Ορίστε τι συμβαίνει. Έβαλα στο CD και επανεκκίνηση του comp. Στη συνέχεια, εμφανίζει "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από CD ..." Η χρονική στιγμή την έναρξη διαλόγου και .... εμφανίζεται μετά από τη λέξη CD. Σε αυτό το σημείο, αν πατάτε ένα πλήκτρο του πληκτρολογίου, θα κάνουμε ένα από τα δύο πράγματα 1) θα σταματήσει το χρονόμετρο στο "από το CD ..." και δεν θα έχει εκκίνηση από δισκέτα 2) το χρονόμετρο δεν θα σταματήσει και το comp θα εκκίνησης ως κανονική Είμαι χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο USB για αυτό, αλλά έχω δοκιμάσει το συνδέσετε με την PS / 2 και έχω παρόμοια αποτελέσματα μελαγχολική. Κάθε πρόταση ή εναλλακτικούς θα μπορούσα να προσπαθήσω θα είναι ιδιαίτερα . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB πληκτρολόγιο δεν θα λειτουργήσει σε DOS.
| |||
| |||
| Ok, το σημείο που λαμβάνονται. Έχω χρησιμοποιήσει ένα PS / 2 με μετατροπέα USB για σύνδεση με το πληκτρολόγιο το πληκτρολόγιο PS / 2 υποδοχή. Το ίδιο πρόβλημα. Έχω κάθε αγοραστές για αυτά; Σκοπός μου τώρα για να γίνει αυτό κάνει μια καθαρή εγκατάσταση των XP. Σκουπίστε όλα τα παλιά πράγματα εκτός από τα νέα και να αρχίσει. |
|
| |||
| |||
| Είχα προβλήματα με USB συσκευές κατά τη διάρκεια της φάσης μετά. Πληρώστε την προσοχή σας στο πληκτρολόγιο. Δόση που ανάβει σε όλα; Εάν δεν έχετε καμία απάντηση στη διάρκεια της εκκίνησης αλλά ανάβει κατά την εκκίνηση των Windows τότε id βρούμε μια τακτική ps2 πληκτρολόγιο. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν ήθελα να επανεγκαταστήσετε XP. Είμαι, επίσης, χρησιμοποιώντας ένα φθηνό $ 10 USB πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο είχε μείνει κατά την αντίστροφη μέτρηση. |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα ανάβει μερικές φορές και κάποιες φορές δεν θα είναι. Όταν ανάβει το κάνει, εγώ θα πιέσετε ένα πλήκτρο και το "εκκίνηση από δισκέτα" διάλογο θα παγώσει. Αυτό οδηγεί καρύδια μου ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Boot Disk Fail ...; | ikitikitembo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 29 Δεκ. 2007 19:08 |
| Πρώτη Εγκατάσταση XP? Boot Disk αποτυχία. HDD SATA | mosseye | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 21η Σεπ 2007 04:59 |
| Βοήθεια! Disk είναι άκυρη αφού προσπαθεί να μονομαχία εκκίνησης | yellowbus | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 15 Αυγ 2007 15:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |