![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, JA je dobio Compaqa stolno računalo koje neće boot s XP Home Edition disku. Evo što se događa. I stavio u CD i ponovo pokrenite Comp. Tada ga prikazuje "Pritisnite bilo koju tipku za boot s CD-a ..." U vrijeme započinje dijalog i .... se pojavljuje nakon što je riječ CD. U ovom trenutku, ako pritisnete tipku na tipkovnici ona će učiniti jednu od dvije stvari 1) vremena će se zaustaviti na "sa CD-a ..." i neće boot sa diska 2) vremena neće prestati i comp će normalno boot Im 'koristeći USB tipkovnica za to, ali sam pokušao plugging ga na PS / 2, a ja se na sličan način tužan rezultata. Bilo koji sugestija ili workarounds sam mogla bih probati biti mnogo poštovati . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB tipkovnica neće raditi u DOS-u.
| |||
| |||
| Ok, pokažite se. Ja sam koristio PS / 2 to USB konverter priključiti tipkovnice na PS / 2 tipkovnica utor. Isti problem. Da li imate takers za ovaj građa? Moja namjera sada je za to radiš čistu instalaciju od XP. Izbrisati sve stare stvari van i početi s novim. |
|
| |||
| |||
| Sam imao problema s USB uređajima u post fazi. Obratite pozornost na tipkovnici. Doza je svjetlo na sve? Ako ne dobijete odgovor bilo koje vrijeme, ali to čizma gore svjetla Kada se Windows pokrene onda id pronaći redovite PS2 tipkovnicu. JA je jednak problem našto JA ištanje to reinstalirati XP. Također sam koristeći jeftini 10 $ USB tipkovnicu, tako da bi mogao biti razlog zašto je trom za vrijeme odbrojavanje dolje. |
|
| |||
| |||
| Da, to ću ozariti ponekad, a ponekad neće. Kad se svjetla gore, ja ću pritisnite taster i 'čizma from disk "dijalog će se smrznuti. Taj Pogoni mene orasima ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| Disk boot fail ...? | ikitikitembo | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 19:08 |
| Prvo XP Install; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows Operating Systems | 3 | 21. Ruj 2007 04:59 |
| Pomoć! Disk je nevažeći nakon pokušava dvoboj-boot | yellowbus | Windows Operating Systems | 4 | 15. kolovoz 2007 15:30 |
| Thread Tools | |
| |