![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, van egy Compaq asztali PC, hogy nem fog indítani az XP Home Edition lemezt. Itt van, mi történik. Beraktam a CD-t, és indítsa újra a comp. Akkor meg "Nyomja meg bármelyik gombot boot CD ..." A párbeszédablakot az időzítés elindul, és .... után jelenik meg a szó CD-t. Ekkor, ha megnyomja a gombot a billentyűzeten akkor ezt a két dolgot 1) Az időzítő leállítja a "CD ..." és ez nem fog indítani lemez 2) Az időzítés nem fog megállni, és kötelező lesz a boot a normál Én USB billentyűzet ezt, de én megpróbáltam bedugásával azt, hogy a PS / 2 és I get hasonlóan lehangoló eredményt. Bármilyen javaslatot, illetve a megoldások I megpróbálhatják lenne nagyon méltányol . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB billentyűzet nem működik DOS-ban.
| |||
| |||
| Ok, pont venni. Már használják a PS / 2, USB átalakító, hogy csatlakoztassa a billentyűzetet, hogy a PS / 2 billentyűzet nyílásba. Ugyanaz a probléma. Van olyan vállalók esetében ez a cucc? Célom, hogy ezt most is csinál egy tiszta felszerel-XP. Törölje a régi cucc ki, és meg kell kezdeni az új. |
|
| |||
| |||
| Volt problémája az USB-eszközök utáni fázisban. Vegye figyelembe, hogy a billentyűzet. Adag hogy kigyullad minden? Ha nem kap választ a csomagtartó, de fény, amikor a Windows elindul, akkor id egy rendszeres PS2 billentyűzet. ÉN ugyanaz probléma, ha akartam újratelepítéséhez XP. Én is használ olcsó $ 10 USB billentyűzet, hogy lehet, hogy miért volt lemaradt a gróf le. |
|
| |||
| |||
| Igen, majd kigyullad, és néha néha nem. Amennyiben ez nem világít, akkor nyomja meg a gombot, és a "boot lemezt a" párbeszéd fagyasztható. Ez a meghajtó dióféle nekem ... |