![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, יש לי שולחן העבודה במחשב קומפאק כי לא האתחול של הדיסק XP Home Edition. הנה מה שקורה. אני להכניס את התקליטור והפעל מחדש את comp. אחר כך הוא מציג "הקש על מקש כלשהו כדי לאתחל מהתקליטור ..." את עיתוי דיאלוג מתחיל ו .... לאחר הופעת המילה תקליטור. בשלב זה אם אתה לוחץ על מקש במקלדת זה יעשה אחד משני הדברים 1) הזמן יפסיקו ב "מתקליטור ..." וזה לא יהיה לאתחל מהדיסק 2) הזמן לא יחדלו ואת comp יבצע אתחול כרגיל אני משתמש במקלדת USB עבור זה, אבל ניסיתי את זה פקיקה אל PS / 2 ואני מקבל תוצאות במקביל עגום. כל הצעה או לעקוף את הבעיה, אני יכול לנסות יהיה מוערך מאוד . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מקלדת USB לא יפעלו ב-DOS.
| |||
| |||
| בסדר, הצבע תפוס. השתמשתי נ.ב. א / 2 ל USB ממיר את תקע המקלדת ל PS / 2 מקלדת משבצת. אותה בעיה. האם יש לי takers עבור כל הדברים האלה? המטרה שלי עכשיו היא עושה את זה בשביל לעשות התקנה נקייה של XP. נקה את כל החומר הישן לסרוגין החל חדשים. |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיות עם התקני ה-USB במהלך השלב לכתוב. שים לב במקלדת. מנה להדליק את זה בכלל? אם אתה לא מקבל שום תגובה בזמן האתחול אבל זה האורות כאשר Windows מתחיל אז מזהה למצוא PS2 מקלדת רגילה. היה לי את אותה בעיה כאשר אני רוצה להתקין מחדש את XP. אני משתמש גם זול $ 10 מקלדת USB, כך שניתן מדוע זה היה במהלך השהיה לספור למטה. |
|
| |||
| |||
| כן, זה יהיה להדליק את זה לפעמים ולפעמים לא. כאשר היא עושה לאור המצב, אני יהיה לחץ על מקש כלשהו ו 'אתחול מהדיסק' דיאלוג יהיה להקפיא. זה הכוננים לי משוגע ... |