mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

PC negali paleisti iš disko: Help Pls ...

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 9, 2007, 11:36
Naujas Narys

Default PC negali paleisti iš disko: Help Pls ...

Hey guys, I got Compaq stalinių kompiuterių, kad bus ne boot from XP Home Edition "diske. Štai kas atsitinka. Įdėti į kompaktinį diską ir paleiskite KOMP. Tada jis rodo "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD ..." Laikas dialogo pradeda ir .... pasirodo po žodžio CD. Tuo metu, jei paspausite klavišą klaviatūroje jis atliks vieną iš dviejų dalykų

1) laikmatis sustoja prie "from CD ..." ir nebus įkelti iš disko

2) laikmatis nesustos ir NPI bus paleisti, kaip įprasta

Aš naudojate USB klaviatūrą tai, tačiau bandžiau prijungti jį prie PS / 2 ir man panašiai niūrus rezultatus. Pasiūlymų ar apeiti galėčiau bandyti būtų labai dėkingi .
Old Gruodis 9, 2007, 12:07
Administrator Grupė

USB klaviatūra neveikia DOS.

Kodėl esate nori įkelti iš XP CD?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 9, 2007, 19:26
Naujas Narys

Gerai, taške. I've used PS / 2 į USB keitiklis prijungti klaviatūrą PS / 2 keyboard lizdo. Pačią problemą. Ar turiu už tą medžiagą takers?

Mano tikslas dabar daro tai padaryti švarų įdiegti XP. Nuvalykite visus sendaikčiai išjungti ir paleisti iš naujo.
Old Gruodis 9, 2007, 21:24
Naujas Narys

Turėjau problemų su USB įrenginių metu po etapo. Atkreipkite dėmesį į savo klaviatūros. Dozė ji nušviečia ne visi? Jei negaunate jokio atsakymo, krovimosi metu, bet ji įsižiebia tuomet, kai langai pradeda ID rasti nuolatinį PS2 klaviatūros. Turėjau tą pačią problemą, kai aš norėjau, kad įdiegti XP. Aš taip pat naudojant pigūs $ 10 USB keyboard kad gali būti, kodėl jis atsilieka, per skaičiuoti.
Old Gruodis 16, 2007, 12:38
Naujas Narys

Taip, jis bus įsižiebti kartais o kartais ne. Kai ji įsižiebti, aš paspauskite klavišą "paleisti iš disko" dialogas bus užšaldyti. Tai veda mane riešutai ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk ve0804 Drives & Removable Media 6 Gegužė 14, 2009 14:42
Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 Kovas 18, 2009 17:39
Disko boot Fail ...? ikitikitembo Windows "operacinės sistemos 1 29 gruodis 2007 19:08
Pirmasis XP įdiegimas; Disk Boot Failure. SATA HDD mosseye Windows "operacinės sistemos 3 21 rugsėjis 2007 04:59
Padėti! Diskas yra neteisingas po bando dvikova-boot yellowbus Windows "operacinės sistemos 4 Rugpjūtis 15, 2007 15:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.