![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I got Compaq stalinių kompiuterių, kad bus ne boot from XP Home Edition "diske. Štai kas atsitinka. Įdėti į kompaktinį diską ir paleiskite KOMP. Tada jis rodo "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti iš CD ..." Laikas dialogo pradeda ir .... pasirodo po žodžio CD. Tuo metu, jei paspausite klavišą klaviatūroje jis atliks vieną iš dviejų dalykų 1) laikmatis sustoja prie "from CD ..." ir nebus įkelti iš disko 2) laikmatis nesustos ir NPI bus paleisti, kaip įprasta Aš naudojate USB klaviatūrą tai, tačiau bandžiau prijungti jį prie PS / 2 ir man panašiai niūrus rezultatus. Pasiūlymų ar apeiti galėčiau bandyti būtų labai dėkingi . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB klaviatūra neveikia DOS.
| |||
| |||
| Gerai, taške. I've used PS / 2 į USB keitiklis prijungti klaviatūrą PS / 2 keyboard lizdo. Pačią problemą. Ar turiu už tą medžiagą takers? Mano tikslas dabar daro tai padaryti švarų įdiegti XP. Nuvalykite visus sendaikčiai išjungti ir paleisti iš naujo. |
|
| |||
| |||
| Turėjau problemų su USB įrenginių metu po etapo. Atkreipkite dėmesį į savo klaviatūros. Dozė ji nušviečia ne visi? Jei negaunate jokio atsakymo, krovimosi metu, bet ji įsižiebia tuomet, kai langai pradeda ID rasti nuolatinį PS2 klaviatūros. Turėjau tą pačią problemą, kai aš norėjau, kad įdiegti XP. Aš taip pat naudojant pigūs $ 10 USB keyboard kad gali būti, kodėl jis atsilieka, per skaičiuoti. |
|
| |||
| |||
| Taip, jis bus įsižiebti kartais o kartais ne. Kai ji įsižiebti, aš paspauskite klavišą "paleisti iš disko" dialogas bus užšaldyti. Tai veda mane riešutai ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | Kovas 18, 2009 17:39 |
| Disko boot Fail ...? | ikitikitembo | Windows "operacinės sistemos | 1 | 29 gruodis 2007 19:08 |
| Pirmasis XP įdiegimas; Disk Boot Failure. SATA HDD | mosseye | Windows "operacinės sistemos | 3 | 21 rugsėjis 2007 04:59 |
| Padėti! Diskas yra neteisingas po bando dvikova-boot | yellowbus | Windows "operacinės sistemos | 4 | Rugpjūtis 15, 2007 15:30 |
| Temos įrankiai | |
| |