menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

PC nie je možné zaviesť systém z disku: Help Pls ...

Reply

Thread Tools
Old 9 decembra 2007, 11:36
Nový člen skupiny

Čau kluci, mám Compaq stolového počítača, ktorý nebude boot z XP Home Edition disk. Tu je, čo sa stane. Já jsem na CD a reštartujte comp. Potom sa zobrazí "Stlačte kláves pre štart z CD ..." O načasovaní a dialóg začína .... javí za slovo CD. V tomto bode, ak stlačení klávesové kľúč je to jedna z dvoch vecí

1) časovača sa zastaví na "z CD ..." a to nebude boot z disku

2) časovač sa nezastaví a bude comp boot ako normálne

Som pomocou USB klávesnice pre toto, ale já jsem se pokusil ju pripojovanie do PS / 2 a já si podobne tristní výsledky. Akékoľvek návrhy alebo riešenia by som mohol skúsiť by sa veľmi oceňovaným .
Old 9 decembra 2007, 12:07
Administrátor Skupina

USB klávesnica nebude fungovať v systéme DOS.

Z akého dôvodu ste chcela boot z XP CD?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 decembra 2007, 19:26
Nový člen skupiny

Ok, bod brať. Jsem používal PS / 2 na USB prevodník sa zapojte klávesnicu na PS / 2 klávesnice, slot. Rovnaký problém. Mám každom príjemcovi tejto veci?

Moja účely teraz k tomu čo robí čistú inštaláciu XP. Otrite všetky staré veci vypnúť a začať od nového.
Old 9 decembra 2007, 21:24
Nový člen skupiny

Mám problémy s USB zariadenia počas post fázy. Venujte pozornosť na klávesnici. Dávka sa rozsvieti na všetkých? Nemáte-li dostať odpoveď počas boot ale svieti pri spustení systému Windows potom id nájsť pravidelný PS2 klávesnice. Mal som rovnaký problém, když jsem chtěl přeinstalovat XP. Som tiež pomocou lacných $ 10 USB klávesnicu tak, že by mohol byť dôvod, prečo bolo zaostáva za odpočítavať.
Old 16.prosince 2007, 12:38
Nový člen skupiny

Jo, to bude svietiť niekedy a niekedy nie. Keď sa rozsvieti, uvidíme stlačte kláves a 'boot z disku' dialóg mrazničke. To mi mechanik orechy ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.