![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau kluci, mám Compaq stolového počítača, ktorý nebude boot z XP Home Edition disk. Tu je, čo sa stane. Já jsem na CD a reštartujte comp. Potom sa zobrazí "Stlačte kláves pre štart z CD ..." O načasovaní a dialóg začína .... javí za slovo CD. V tomto bode, ak stlačení klávesové kľúč je to jedna z dvoch vecí 1) časovača sa zastaví na "z CD ..." a to nebude boot z disku 2) časovač sa nezastaví a bude comp boot ako normálne Som pomocou USB klávesnice pre toto, ale já jsem se pokusil ju pripojovanie do PS / 2 a já si podobne tristní výsledky. Akékoľvek návrhy alebo riešenia by som mohol skúsiť by sa veľmi oceňovaným . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB klávesnica nebude fungovať v systéme DOS.
| |||
| |||
| Ok, bod brať. Jsem používal PS / 2 na USB prevodník sa zapojte klávesnicu na PS / 2 klávesnice, slot. Rovnaký problém. Mám každom príjemcovi tejto veci? Moja účely teraz k tomu čo robí čistú inštaláciu XP. Otrite všetky staré veci vypnúť a začať od nového. |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s USB zariadenia počas post fázy. Venujte pozornosť na klávesnici. Dávka sa rozsvieti na všetkých? Nemáte-li dostať odpoveď počas boot ale svieti pri spustení systému Windows potom id nájsť pravidelný PS2 klávesnice. Mal som rovnaký problém, když jsem chtěl přeinstalovat XP. Som tiež pomocou lacných $ 10 USB klávesnicu tak, že by mohol byť dôvod, prečo bolo zaostáva za odpočítavať. |
|
| |||
| |||
| Jo, to bude svietiť niekedy a niekedy nie. Keď sa rozsvieti, uvidíme stlačte kláves a 'boot z disku' dialóg mrazničke. To mi mechanik orechy ... |