мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Рачунар не може чизма фром диск: Помозите плс ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Нов 2007, 11:36
Нови члан групе

Default Рачунар не може чизма фром диск: Помозите плс ...

Хеј момачки, ЈА је добио Цомпак Стоно рачунар које неће боот са КСП Хоме Едитион диску. Ево шта се дешава. И ставио у ЦД и поново покрените цомп. Тада га приказује "Притисните било који тастер за боот са ЦД-а ..." У време започиње дијалог и .... се појављује након што је реч ЦД. У овом тренутку, ако притиснете тастер на тастатури она ће урадити једну од две ствари

1) времена ће се зауставити на "са ЦД-а ..." и неће боот са диска

2) времена неће престати и цомп ће нормално боот

Им 'помоћу УСБ тастатура за то, али сам покушао укопчавање га на ПС / 2, а ја се на сличан начин тужан резултата. Било који сугестија или уоркароундс сам могла бих пробати бити много поштовати .
Old 9. Нов 2007, 12:07
Администратор Гроуп

УСБ тастатура неће радити у ДОС-у.

Разлог за оно што си желе у КСП боот ЦД?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 9. Нов 2007, 19:26
Нови члан групе

Ок, показива се. Ја сам користио ПС / 2 то УСБ конвертер прикључити тастатуре на ПС / 2 тастатура слот. Исти проблем. Да ли имате такерс за овај грађа?

Моја намера сада је за то радиш чисту инсталацију од КСП. Избрисати све старе ствари ван и почети са новим.
Old 9. Нов 2007, 21:24
Нови члан групе

Сам имао проблема са УСБ уређајима у пост фази. Обратите пажњу на тастатури. Доза је светло на све? Ако не добијете одговор било које време, али то чизма сеттле светла Када се Уиндоус покрене онда ид пронаћи редовне ПС2 тастатуру. ЈА је једнак проблем нашто ЈА оскудица за наново КСП. Такође сам помоћу јефтини 10 $ УСБ тастатуру, тако да би могао бити разлог зашто је полаган за време одбројавање доле.
Old 16. Нов 2007, 12:38
Нови члан групе

Да, то ћу озарити понекад, а понекад неће. Кад се светла горе, ја ћу притисните тастер и 'чизма из један диск "дијалог ће се замрзнути. Тај Погони мене орасима ...
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Унмоунтабле Боот Волуме, Но Хард Диск Пронађено сам Уиндоус Репаир Диск ве0804 Дривес & Измјењиви медији 6 14 мај 2009 14:42
Диск Боот Фаилуре, Инсерт Сыстем Диск и притисните Ентер јоебеавен Дривес & Измјењиви медији 10 18 март 2009 17:39
Диск боот фаил ...? икитикитембо Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 29 децембар 2007 19:08
Прво КСП Инсталл; Диск Боот Фаилуре. САТА ХДД моссеые Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 21. сеп 2007 04:59
Помоћ! Диск је неважећи након покушава двобој-боот ыеллоубус Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 15 аугуст 2007 15:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц