![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, ЈА је добио Цомпак Стоно рачунар које неће боот са КСП Хоме Едитион диску. Ево шта се дешава. И ставио у ЦД и поново покрените цомп. Тада га приказује "Притисните било који тастер за боот са ЦД-а ..." У време започиње дијалог и .... се појављује након што је реч ЦД. У овом тренутку, ако притиснете тастер на тастатури она ће урадити једну од две ствари 1) времена ће се зауставити на "са ЦД-а ..." и неће боот са диска 2) времена неће престати и цомп ће нормално боот Им 'помоћу УСБ тастатура за то, али сам покушао укопчавање га на ПС / 2, а ја се на сличан начин тужан резултата. Било који сугестија или уоркароундс сам могла бих пробати бити много поштовати . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| УСБ тастатура неће радити у ДОС-у.
| |||
| |||
| Ок, показива се. Ја сам користио ПС / 2 то УСБ конвертер прикључити тастатуре на ПС / 2 тастатура слот. Исти проблем. Да ли имате такерс за овај грађа? Моја намера сада је за то радиш чисту инсталацију од КСП. Избрисати све старе ствари ван и почети са новим. |
|
| |||
| |||
| Сам имао проблема са УСБ уређајима у пост фази. Обратите пажњу на тастатури. Доза је светло на све? Ако не добијете одговор било које време, али то чизма сеттле светла Када се Уиндоус покрене онда ид пронаћи редовне ПС2 тастатуру. ЈА је једнак проблем нашто ЈА оскудица за наново КСП. Такође сам помоћу јефтини 10 $ УСБ тастатуру, тако да би могао бити разлог зашто је полаган за време одбројавање доле. |
|
| |||
| |||
| Да, то ћу озарити понекад, а понекад неће. Кад се светла горе, ја ћу притисните тастер и 'чизма из један диск "дијалог ће се замрзнути. Тај Погони мене орасима ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Унмоунтабле Боот Волуме, Но Хард Диск Пронађено сам Уиндоус Репаир Диск | ве0804 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 14 мај 2009 14:42 |
| Диск Боот Фаилуре, Инсерт Сыстем Диск и притисните Ентер | јоебеавен | Дривес & Измјењиви медији | 10 | 18 март 2009 17:39 |
| Диск боот фаил ...? | икитикитембо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 29 децембар 2007 19:08 |
| Прво КСП Инсталл; Диск Боот Фаилуре. САТА ХДД | моссеые | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 21. сеп 2007 04:59 |
| Помоћ! Диск је неважећи након покушава двобој-боот | ыеллоубус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 15 аугуст 2007 15:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |