менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Комп'ютер не може завантажитися з диска: Допомога PLS ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 грудня 2007, 11:36
Нові члени групи

Default Комп'ютер не може завантажитися з диска: Допомога PLS ...

Хлопці, я отримав комп'ютер Compaq робочому столі, який не буде завантажуватися з диска видання Home XP. Ось що відбувається. Я поклав на CD і перезавантажте комп. Потім він виводить "Натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска ..." Строки початку і діалогових .... з'являється після слів КР. На даний момент, якщо натиснути клавіші клавіатури він буде робити одне з двох

1) таймер зупиниться на "з компакт-диска ..." і вона не буде завантажуватися з диска

2) по таймеру не зупиниться і Comp буде завантажуватися як завжди

Я використовую клавіатуру USB для цього, але я спробував вставити його в розетку на PS / 2 і я отримую аналогічним похмурий результат. Будь-які пропозиції або обхідні шляхи я міг би спробувати високу оцінку .
Old 9 грудня 2007, 12:07
Адміністратор групи

USB клавіатура не буде працювати в DOS.

З якої причини ви бажаючим завантаженні XP CD?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 грудня 2007, 19:26
Нові члени групи

Ok, точка прийняті. Я використав PS / 2 для конвертера USB для підключення клавіатури PS / 2 клавіатура слот. Ті ж проблеми. Чи повинен я будь-яким установам для цієї речовини?

Моя мета тепер роблять це робити чисту установку XP. Стерти всі старі речі Off і почати нове.
Old 9 грудня 2007, 21:24
Нові члени групи

У мене були проблеми з USB-пристроями в період після завершення етапу. Зверніть увагу на клавіатурі. Дози він загоряється на всіх? Якщо ви не отримаєте жодного відповіді під час завантаження, але він загоряється, коли Windows починає потім ID знайти регулярні PS2 клавіатури. Я була така ж проблема, коли я захотів перевстановити XP. Я також використовую дешевий $ 10 USB-клавіатури, що може пояснити, чому вона відстає під час підрахунку вниз.
Old 16 грудня 2007, 12:38
Нові члени групи

Так, це буде загорятися іноді, а іноді й не буде. Коли вона спалахує, я клавіші і "завантажитися з диска діалог 'замерзне. Це зводить мене з горіхами ...
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk ve0804 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 14 травня 2009 14:42
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter joebeaven Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 18 березня 2009 17:39
Завантажувального диска Fail ...? ikitikitembo Операційні системи Windows 1 29 грудня 2007 19:08
Встановити XP перше, нездатність завантажувального диска. SATA HDD mosseye Операційні системи Windows 3 21 вересня 2007 04:59
Допомога! Диск є недійсним при спробі завантаження дуелі yellowbus Операційні системи Windows 4 15 серпня 2007 15:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.