![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці, я отримав комп'ютер Compaq робочому столі, який не буде завантажуватися з диска видання Home XP. Ось що відбувається. Я поклав на CD і перезавантажте комп. Потім він виводить "Натисніть будь-яку клавішу для завантаження з компакт-диска ..." Строки початку і діалогових .... з'являється після слів КР. На даний момент, якщо натиснути клавіші клавіатури він буде робити одне з двох 1) таймер зупиниться на "з компакт-диска ..." і вона не буде завантажуватися з диска 2) по таймеру не зупиниться і Comp буде завантажуватися як завжди Я використовую клавіатуру USB для цього, але я спробував вставити його в розетку на PS / 2 і я отримую аналогічним похмурий результат. Будь-які пропозиції або обхідні шляхи я міг би спробувати високу оцінку . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB клавіатура не буде працювати в DOS.
| |||
| |||
| Ok, точка прийняті. Я використав PS / 2 для конвертера USB для підключення клавіатури PS / 2 клавіатура слот. Ті ж проблеми. Чи повинен я будь-яким установам для цієї речовини? Моя мета тепер роблять це робити чисту установку XP. Стерти всі старі речі Off і почати нове. |
|
| |||
| |||
| У мене були проблеми з USB-пристроями в період після завершення етапу. Зверніть увагу на клавіатурі. Дози він загоряється на всіх? Якщо ви не отримаєте жодного відповіді під час завантаження, але він загоряється, коли Windows починає потім ID знайти регулярні PS2 клавіатури. Я була така ж проблема, коли я захотів перевстановити XP. Я також використовую дешевий $ 10 USB-клавіатури, що може пояснити, чому вона відстає під час підрахунку вниз. |
|
| |||
| |||
| Так, це буде загорятися іноді, а іноді й не буде. Коли вона спалахує, я клавіші і "завантажитися з диска діалог 'замерзне. Це зводить мене з горіхами ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Завантажувального диска Fail ...? | ikitikitembo | Операційні системи Windows | 1 | 29 грудня 2007 19:08 |
| Встановити XP перше, нездатність завантажувального диска. SATA HDD | mosseye | Операційні системи Windows | 3 | 21 вересня 2007 04:59 |
| Допомога! Диск є недійсним при спробі завантаження дуелі | yellowbus | Операційні системи Windows | 4 | 15 серпня 2007 15:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |