![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mám naskenované obrázky a chcete nahrát je na můj profil na internetu, ale jsou pdf a je třeba GIF nebo JPEG. Jak je převést do formátu JPEG? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Zkuste nálezu je, ale tentokrát je uložíte jako JPEG. Nemůžete jim opravdu převést z formátu PDF. Nebo jeho nálezu, ale možná by bylo jednodušší. Jaký software jste použili při skenování je?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak řekl generální tajemník prohledání je, ale je uložit jako jpeg.
| |||
| |||
| I naskenovaných obrázků pomocí tiskárnu .... Nevzpomínám si, vidí možnost ptát, jaký formát chci šetřit, ale budu se snažit znovu a získat zpět, pokud já potřebovat další pomoc. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| OK i re-naskenovány a ano, byla možnost zvolit formát whicver i needed wow tak cool, já si neuvědomil, to bylo tak snadné. Díky hoši! |
|
| |||
| |||
| Citace:
PDF je univerzální médium určené pro sdílení dokumentů tak, všichni vidí totéž. Ani ne pro ukládání obrázků! JPEG je to, co potřebujete.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citace:
nebo printscreen je nejlepší. Print Screen obraz & UR upravit do barvy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jpeg vypalování na CD v systému Windows 98 | supun19860618 | Multimedia & Kodeky | 1 | 8 června 2009 17:13 |
| Thread Nástroje | |
| |