![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Έχω σάρωση μερικές φωτογραφίες και θα ήθελα να τους φορτώσει επάνω το προφίλ μου στο διαδίκτυο, αλλά είναι pdf και πρέπει να είναι GIF ή JPEG. Πώς θα μετατρέψετε τους σε jpeg; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δοκιμάστε rescanning τους, αλλά αυτή τη φορά τους εξοικονόμησης όπως JPEG. Δεν μπορείτε να μετατρέψετε τα πραγματικά από αρχεία PDF. Ή του δυνατού, αλλά rescanning θα είναι ευκολότερη. Τι έκανε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε όταν τους σάρωση;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως είπε ο ΓΓ rescan τους αλλά να τις αποθηκεύσετε ως jpeg.
| |||
| |||
| Η σάρωση των εικόνων χρησιμοποιώντας εκτυπωτή μου .... Δεν θυμάμαι να δει μια επιλογή ρωτούσαν τι θ μορφή θέλετε να αποθηκεύσετε το, αλλά θα προσπαθήσω ξανά και να επιστρέψουν αν χρειαστώ περαιτέρω βοήθεια. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| OK θ νέου σάρωση και ναι υπήρχε μια επιλογή για να επιλέξετε whicver θ σχήμα που απαιτούνται wow so cool δεν το ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο. Ευχαριστώ παιδιά! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
PDF είναι ένα παγκόσμιο μέσο σχεδιασμένο για την ανταλλαγή εγγράφων, έτσι ώστε ο καθένας να βλέπει τα ίδια. Δεν είναι πραγματικά για την αποθήκευση των φωτογραφιών! JPEGs είναι αυτό που χρειάζεστε.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
ή PrintScreen είναι το καλύτερο. εκτύπωση εικόνας ur οθόνη & Επεξεργασία στις βαφές |