![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Imam skenirane neke slike, a željeli biste ih uploadati na moj profil na internetu, ali su pdf i trebaju biti GIF ili JPEG. Kako pretvoriti ih u jpeg? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Probajte ih rescanning ali ovaj put ih spremite kao JPEGs. Ne možete stvarno pretvoriti ih u PDF formatu. Ili njegovih rescanning moguće, ali bi bilo lakše. Koji softver koristiti kada ste pretražna njima?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je rekao rescan SG njih, ali ih spremiti kao JPEG.
| |||
| |||
| Ja skenirane slike koristeći moj printer .... JA dont 'sjećati se viđenje opciju format tražeći ono što želim spremiti u a ja ću probati ponovno i vratiti, ako trebate daljnju pomoć. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| U redu i ponovo skeniraju i da ima je mogućnost da odaberete whicver formatu i potrebno vau kul pa nisam shvatili da je tako jednostavno. Hvala dečki! |
|
| |||
| |||
| Quote:
PDF je univerzalni medij dizajniran za dijeljenje dokumenata, kako ih vide svi isto. Ne baš za pohranu slika! JPEGs su ono što trebate.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
printscreen ili je najbolje. print screen ur sliku i uredi u omalati |