![]() |
|
| |||
| |||
| Labas turiu nuskaityti keletą nuotraukų, ir norite įkelti juos į mano anketą internete, bet jie yra pdf formatu ir turi būti GIF arba JPEG. Kaip galėčiau jas konvertuoti į JPEG? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Gauta rescanning juos, bet šį kartą įrašydama juos kaip JPEG. Jūs negalite tikrųjų paversti juos PDF formatu. Ar jo galima, bet rescanning būtų lengviau. Kokią programinę įrangą jūs naudojate, kai juos nuskaityti?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SG Nuskaityti dar kartą pasakė jiems, bet juos išsaugoti kaip JPEG.
| |||
| |||
| Aš nuskaityti nuotraukas naudodami spausdintuvo .... Nepamenu mato galimybę paklausti, ką aš formatą norite įrašyti bet aš pabandyti dar kartą ir grįžti, jei man reikia daugiau pagalbos. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Gerai, aš dar kartą nuskaityti ir taip ten buvo galimybe pasirinkti whicver formatas man reikia wow so cool I didn't realizuoti jį buvo taip paprasta. Thanks guys! |
|
| |||
| |||
| Citata:
PDF yra universali terpė skirta dalintis dokumentais taip, kaip visi mato jas pats. Nelabai saugojimo nuotraukų! JPEG yra tai, ko Jums reikia.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
arba PrintScreen yra geriausia. Print Screen UR image & redaguoti dažai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| JPEG Įrašymas į CD Windows 98 | supun19860618 | Multimedia & Codecs | 1 | 8 birželis 2009 17:13 |
| Temos įrankiai | |
| |