![]() |
|
| |||
| |||
| Hi man ir skenēta dažas bildes un vēlaties augšupielādēt tos uz manu profilā internetā, bet tie ir PDF un jābūt gif vai jpeg. Kā es varu pārvērst viņus jpeg? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Try rescanning viņiem, bet šoreiz taupības tos kā JPEG. Jūs nevarat tiešām konvertēt tās no PDF. Vai iespējams, bet rescanning būtu vieglāk. Ko programmatūras tu lietot, skenēšanas viņiem?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā TV teica Pārskenēt viņiem, bet saglabāt kā JPEG.
| |||
| |||
| Es skenēts attēlus, izmantojot manu printerim .... Es neatceros redz iespēju lūgt Kādā formātā es gribu to saglabāt, bet es mēģināšu vēlreiz un saņemt atpakaļ, ja man nepieciešama papildu palīdzība. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Labi, es atkal skenēti un jā tur bija iespēja izvēlēties whicver formāts man vajadzēja wow so cool i nebija saprotu, ka tas bija tik vienkārši. Thanks guys! |
|
| |||
| |||
| Quote:
PDF ir vispārējo vidējo paredzēti apmaiņai dokumentus, lai visi redz to pašu. Nav īsti uzglabāšanai bildes! JPEG ir tas, kas jums nepieciešams.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
vai printscreen ir vislabākais. print screen ur image Rediģēt krāsas |