![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Mám naskenované obrázky a chcete nahrať je na môj profil na internete, ale sú pdf a je potrebné GIF alebo JPEG. Ako je previesť do formátu JPEG? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Skúste nálezu je, ale tentoraz je uložíte ako JPEG. Nemôžete im naozaj previesť z formáte PDF. Alebo jeho nálezu, ale možno by bolo jednoduchšie. Aký software ste použili pri skenovaní je?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako povedal generálny tajomník prehľadaniu je, ale je uložiť ako jpeg.
| |||
| |||
| I naskenovaných obrázkov pomocou tlačiareň .... Nespomínam si, vidí možnosť pýtať, aký formát chcem šetriť, ale budem sa snažiť znova a získať späť, pokiaľ ja potrebovať ďalšiu pomoc. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| OK aj re-naskenované a áno, bola možnosť vybrať formát whicver i needed wow tak cool, já si neuvedomil, to bolo tak jednoduché. Díky hoši! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
PDF je univerzálne médium určené pre zdieľanie dokumentov tak, všetci vidia to isté. Ani nie pre ukladanie obrázkov! JPEG je to, čo potrebujete.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
alebo printscreen je najlepšie. Print Screen obraz & UR upraviť do farby |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Jpeg napaľovanie na CD v systéme Windows 98 | supun19860618 | Multimedia & Kodeky | 1 | 8 júna 2009 17:13 |
| Thread Tools | |
| |