![]() |
|
| |||
| |||
| Hi I ve bazı resimler taranan var benim profil üzerine internet üzerinden yükleyin istiyorsunuz ama PDF ve GIF ya da JPEG gerekir. Nasıl jpeg dönüştürmek mi? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ama onları rescanning bu sefer JPEG olarak kaydetme deneyin. Gerçekten PDF'ler onları dönüştüremezsiniz. Ya da olası ama rescanning daha kolay olacaktır. Hangi yazılımı ne zaman taranarak kullandı?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak SG onları rescan ama jpeg olarak kaydedin söyledi.
| |||
| |||
| Ben fotoğraf yazıcı .... kullanarak taranan Ne biçim i ama tekrar deneyin ve geri eğer i daha fazla yardıma ihtiyacınız kaydetmek isteyip istemediğinizi soran bir seçenek görmek hatırlamıyorum. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| I yeniden ve taranan evet bir seçenek whicver biçimini wow so cool i kadar kolay olduğunu fark etmedi gereken seçmek için düzeldi. Thanks guys! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Olarak herkesin aynı gördüğü PDF evrensel bir orta kadar belge paylaşımı için tasarlanmıştır. Gerçekten fotoğraf saklamak için! JPEG ne ihtiyaç vardır.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
veya printscreen best. Print Screen ur görüntü ve boya düzenleme |
![]() |
|
| Bookmarks |