по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Периферия не остана инсталиран.

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 юни 2009, 08:52
Новите държави Група

Default Периферия не остана инсталиран.

Im текат Windows XP на Dell inspiron 1525.

Купих си USB свързани Midi контролер (MD-ПС-1) да се контролира Предложение Dive на тази машина.

Аз се свържете администратора, си намират нов хардуер Wizard инициира. Аз използвате съветника за инсталиране на драйвери. Водачите на превозно средство, се инсталира успешно и компютъра разпознава контролера и казва, че сега е инсталиран и готов за употреба.
Когато го стартирам Предложение Dive тя казва "Midi контролер не е открит, моля свържете контрольор" и програмата спиране.

Освен това мога да инсталирате драйвери за контролера успешно, но когато аз извадете контролера и поставете го обратно в откритите нови хардуерни съветника reopens и иска да инсталирате драйверите отново, ако той не разпознава устройството, че аз просто инсталиран.

Мисля, че основният проблем тук е, че машината е инсталирането на драйвери, но някак си не е да ги запазите? е, че е възможно? Аз опитах да деинсталирате драйверите и преинсталирането ги няколко пъти със същия резултат. Трябва също да инсталира тази програма и устройство на друга машина и тя работи добре, така DONT Аз мисля, че проблемът е в самия продукт.

Всяко помогне с това ще бъде много оценявам и евентуално възнаградени с бисквитки.

Обичам,
Справедливост
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc