![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Im текат Windows XP на Dell inspiron 1525.
Купих си USB свързани Midi контролер (MD-ПС-1) да се контролира Предложение Dive на тази машина. Аз се свържете администратора, си намират нов хардуер Wizard инициира. Аз използвате съветника за инсталиране на драйвери. Водачите на превозно средство, се инсталира успешно и компютъра разпознава контролера и казва, че сега е инсталиран и готов за употреба. Когато го стартирам Предложение Dive тя казва "Midi контролер не е открит, моля свържете контрольор" и програмата спиране. Освен това мога да инсталирате драйвери за контролера успешно, но когато аз извадете контролера и поставете го обратно в откритите нови хардуерни съветника reopens и иска да инсталирате драйверите отново, ако той не разпознава устройството, че аз просто инсталиран. Мисля, че основният проблем тук е, че машината е инсталирането на драйвери, но някак си не е да ги запазите? е, че е възможно? Аз опитах да деинсталирате драйверите и преинсталирането ги няколко пъти със същия резултат. Трябва също да инсталира тази програма и устройство на друга машина и тя работи добре, така DONT Аз мисля, че проблемът е в самия продукт. Всяко помогне с това ще бъде много оценявам и евентуално възнаградени с бисквитки. Обичам, Справедливост |