menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Periferie pobytu není nainstalován.

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 08:52
Nový člen skupiny

Default Periferie pobytu není nainstalován.

Im systémem Windows XP na Dell Inspiron 1525.

Koupil jsem USB připojen Midi řadič (MD-PS-1) ke kontrole Motion Dive na tomto stroji.

I připojit řadič, nalezené nového hardwaru Průvodce iniciuje. Používám průvodce pro instalaci ovladače. Ovladače nainstalovat úspěšně a počítač rozpoznal řadič a říká, že je nyní nainstalován a připraven k použití.
Když spustím Motion Dive je napsáno "Midi Controller není zjištěna, prosím připojte regulátor" a program vypne.

Dále mohu nainstalovat ovladače řadiče úspěšně, ale když jsem odpojte regulátor a vložte ji zpět, je nalezen nový hardware a průvodce reopens chce nainstalovat ovladače znovu, jako by to nerozpozná zařízení, které jsem nainstalovány.

Myslím, že hlavní problém je v tom, že stroj je instalace ovladačů, ale nějak se nechová nimi? je to možné? Jsem se pokusil odinstalovat ovladače a znovu je několikrát se stejnými výsledky. Také jsem tento program nainstalován a zařízení, na jiném stroji a to funguje v pohodě i dont tak si myslím, že problém je u samotného výrobku.

Pomoc s tímto by byl velmi ceněn a možná odměněni cookies.

Láska,
Justin
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Blokovat internet v době jejich pobytu Connected to My File Server sandra34 Sítě, Modemy & VoIP 1 19.září 2009 13:58
Práva na sdílení sítí na server nezůstanu, když se odhlásit a Back In flamefrenzy56 Operační systémy Windows 0 18. srpna 2009 06:13
Nové programy nainstalovány? KanoakaVirus Operační systémy Windows 4 6. července 2008 03:48
Nová deska instalována Lindor Procesory, základní desky & RAM 2 15. ledna 2008 11:59
Instalovány nové AIM, neuspořádaný Vše laxinboi37 Email, VoIP & IM Diskuse 1 1. ledna 2008 16:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.