Periferie pobytu není nainstalován. Im systémem Windows XP na Dell Inspiron 1525.
Koupil jsem USB připojen Midi řadič (MD-PS-1) ke kontrole Motion Dive na tomto stroji.
I připojit řadič, nalezené nového hardwaru Průvodce iniciuje. Používám průvodce pro instalaci ovladače. Ovladače nainstalovat úspěšně a počítač rozpoznal řadič a říká, že je nyní nainstalován a připraven k použití.
Když spustím Motion Dive je napsáno "Midi Controller není zjištěna, prosím připojte regulátor" a program vypne.
Dále mohu nainstalovat ovladače řadiče úspěšně, ale když jsem odpojte regulátor a vložte ji zpět, je nalezen nový hardware a průvodce reopens chce nainstalovat ovladače znovu, jako by to nerozpozná zařízení, které jsem nainstalovány.
Myslím, že hlavní problém je v tom, že stroj je instalace ovladačů, ale nějak se nechová nimi? je to možné? Jsem se pokusil odinstalovat ovladače a znovu je několikrát se stejnými výsledky. Také jsem tento program nainstalován a zařízení, na jiném stroji a to funguje v pohodě i dont tak si myslím, že problém je u samotného výrobku.
Pomoc s tímto by byl velmi ceněn a možná odměněni cookies.
Láska,
Justin |